תודה.סיכות וגומיות אפשר לשמור בתוך שקית עם זיפר הם נשמרות שם מעולה
אופציה נוספת לאכסן במגירות קטנות שנכנסות יופי לתוך הארון והסדר נשמר להרבה זמן
הקשתות לא נכנסות במגרות האלו מה שכן הייתי ממליצה לקנות קופסא גדולה ולהניח את כל הקשתות שם.תודה.
מתאים גם לקשתות?
למה מחוץ לקופסא?למה לא קופסא יפה?
לא הלך לנו בקופסאהקשתות לא נכנסות במגרות האלו מה שכן הייתי ממליצה לקנות קופסא גדולה ולהניח את כל הקשתות שם.
רעיון!יש לאיקאה מעין מתלב מתכת ארוך על הצדהפנימי של דלת הארון.
לקשתות כמובן.
תודה!את יכולה גם לשים מסמר ארוך ולתלות עליו קשתות
זה גם חוסך מקום וגם מסודר
אז אולי את יכולה לתלות בחור של הפפיון או אולי לשים 2 מסמרים אחד ליד השני שאז זה יעשה שיווי משקלאבל אם יש קשתות בלי שיווי משקל(כגון פפיון בצד וכדו')זה גם עוזר?
איפה משיגים?אפשר לשים על גליל כמו בחנויות.
רעיון חמודאז אולי את יכולה לתלות בחור של הפפיון או אולי לשים 2 מסמרים אחד ליד השני שאז זה יעשה שיווי משקל
תודה על התמונה.כוונתי למשהו כזה
שעליו מניחים את הקשתות
זה בתנאי שבאמת יש הרבה..
האמת שלא ניסיתילגבי שיווי משקל, יודעת?
מחפשים באלי אקספרס/שיין.איפה משיגים?
תחפשי מוצרים דומים. לכל מוצר באלי יש הרבההה העתקים.בול מה שחיפשתי!
לא זמין לצערי![]()
לפי מה שנראה לי. (היה לנו משהו דומה פעם) ממש אין לזה שיווי משקל. לא עומד יפה. (ביחס לגליל)תודה על התמונה.
לגבי שיווי משקל, יודעת?
הא, ויש הרבה קשתות![]()
באיקאה?האמת שלא ניסיתי
אבל זה יחסית צמוד לקיר ככה שאני את הצד של הפפיונים וכו הייתי שמה בצד של הקיר וככה זה 'נתפס' ברווח
ובכל מקרה יש להם כאלו פשוטים חלקים ב12 שח ככה שלא הפסדת הרבה
מבריק!ניתן לקנות גליל של צנרת מפלסטיק(כן, אלו המיודות להנחה לביוב...) מחנויות 'טמבור' לעטוף אותו, ואז הקשתות
'חובקות' אותו. או לרכוש צינור עיבוי כמו זה שמופיע כאן ועלים להניח הקשתות. וגם זה מטמבור.![]()
איך לקרוא לזה?מחפשים באלי אקספרס/שיין.
איך עושים מוצרים דומים, חיפשתי ולא מצאתיתחפשי מוצרים דומים. לכל מוצר באלי יש הרבההה העתקים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים