רעיונות בבקשה----

• הוסף לסימניות
לשמחת הבר מצווה שאנו צריכים להכין קנינו כלי דומה לאגרטל, רחב למעלה וצר יותר למטה, וחשבנו למלאות את זה במשהו אבל בעלות כספית נמוכה מכיוון שיש לי 6 כלים כאלו.

אנא בבקשה, הזמן קצר והמלאכה מרובה, תנו רעיונות במה אפשר למלאות אותם
(ושוב זול..................)

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
מים צבעוניים בגוון של הכלים/המפות, ונר צף ודולק. אפשר גם עלים צפים בגוון תואם.

• הוסף לסימניות
האמת היא שחשבתי בכיוון של אוכל.

אבל מעניין אותי איך עושים מים צבעונים?

• הוסף לסימניות
יש גם את הכדורים המתנפחים הצבעוניים שנראים מזכוכית..

• הוסף לסימניות
אם את הולכת על כיבוד:
-סוכריות צבעוניות קטנטנות שמוכרים במשקל
-מרשמלו
-זוכריות זכוכית
אם את הולכת על עיצוב:
-פרחים יבשים בצבע מתאים לעיצוב שולחן, ו"ראפיה" מתחת

• הוסף לסימניות
מים צבעוניים אפשר לשים קריפון בצבע הרצוי הוא מוריד צבע יפה, אפשר צבע מאכל כמובן ואולי גואש

• הוסף לסימניות
אפשר גליליות טבולות בשוקולד מעליהם קרוקנט או שברי בוטנים ואגוזים לתקוע כל אחד בשיפוד ארוך
אני ראיתי את זה בבק מצוה וזה היה ממש חמוד

כדורי נוגט בציפוי קרוקנט לתקוע על מקל בצבע לבן כמו של מציצות, יש לקנות בחנויות חד פעמי כאלו מקלות
זה מרשים וטעים מאד

• הוסף לסימניות
ראיתי שכבר כתבו את זה, אבל ממליצה בחום, הכדורים הקטנים האלה, מהשקל, שמתנפחים במים, נראה יפה מאד, במיוחד אם לא שמים צפוף אלא יחד עם מים.

רק בשמחות : )

• הוסף לסימניות
אפשר למלא בנשיקות..
לקנות ורודים ולבנים ולסדר בשכבות.

ועוד דרך לצבוע מים זה עם צבע מאכל.

• הוסף לסימניות
פרחים שעשויים ממרשמלו וחמצוצים שמושחלים על שיפוד
יוצא מהמם לגמרי (ונחטף על ההתחלה...)
אם אמצא תמונה אעלה תיכף

• הוסף לסימניות
עשיתי שבע ברכות בנושא של וידגו לרוב ומלאתי אגרטלים בדגיגי זהב במים וצמחי פלסטיק,וצדפים
היה סטייליסטי מאד, ויחסית בשקלים בודדים וכלום עבודה, לאחר האירוע כל ילד קבל דגיגון בכוס-שיא האטרקציה!

• הוסף לסימניות
אנחנו בארוע שהיה בחנוכה מילינו במים ושמנו בתוכו מטבעות שוקולד וסביבונים היה מאוד מיוחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדוי כנרת;1419664:
עשיתי שבע ברכות בנושא של וידגו לרוב ומלאתי אגרטלים בדגיגי זהב במים וצמחי פלסטיק,וצדפים
היה סטייליסטי מאד, ויחסית בשקלים בודדים וכלום עבודה, לאחר האירוע כל ילד קבל דגיגון בכוס-שיא האטרקציה!

סתם מעניין איפה קנית את הצמחים והצדפים בשקלים בודדים, כי קניתי לתלות בבית כלי כמו אקווריום קטן שאני רוצה למלאות במים וצמחים ואני לא יודעת איפה לקנות.

• הוסף לסימניות
משקה בכמה צבעים
אם מעניין אותך אברר בל"נ מתכונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית100;1419829:
סתם מעניין איפה קנית את הצמחים והצדפים בשקלים בודדים, כי קניתי לתלות בבית כלי כמו אקווריום קטן שאני רוצה למלאות במים וצמחים ואני לא יודעת איפה לקנות.

סליחה, לא התכוונתי לצמחים שמשתמשים לאקווריומים, אין לי אפילו מושג על עלותם, אלא לקחתי עלים ירוקים מפרחים ישנים, וצדפים גם מאוסף ישן,
התכוונתי על הדגים עצמם.
ושוב סליחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1419842:
משקה בכמה צבעים
אם מעניין אותך אברר בל"נ מתכונים

אני אשמח מאד למתכונים

• הוסף לסימניות
יש את האפשרות של ממתקים-תמיד להיט! חמצוצים (לא יודעת מה יותר זול משקל או החבילות פלסטיק בחנות) מרשמלו, טופים-כמה שיותר גדול יתפוס יותר מקום=פחות חומר=פחות כסף :)
ולמעלה תוקעים סוכריות על מקל עומדות...

אפשר פיצוחים סוג מפיצוחים ממש ועד השוקולדים שיש בפנים כל מיני הפתעות וסוגי אגוזים...

אני ראיתי חיתוכי פירות-מ-ה-מ-ם! ובריא! כמו סלט פירות ענק אבל בשכבות במקום לערבב, אם את שמה מלון, גרגירי רימון, תפוז, קיווי תפו"ע אדום וכד'-גיוון בצבעים זה בכלל יוצא מדהים אבל זה חתיכת עבודה... ואם להשקיע אז קונים כף של גלידה וחותכים עם זה בצורת עיגול את הפירות שאפשר...

אפשר למלא בג'לי-אפילו כמה צבעים ולחלק, אפשר בג'לי להכניס חתיכות פירות-יוצא יפה...

או שימורי פירות מרוסקים(אננס ואפרסק) ושמים בשכבות...

בשמחות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י profession;1419904:
אפשר למלא בג'לי-אפילו כמה צבעים ולחלק, אפשר בג'לי להכניס חתיכות פירות-יוצא יפה...

מאד מוסיף: למלא בג'לי שקוף
ואז לזרוק פנימה פירות,
זה נראה שהם באוויר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה