התייעצות רעיונות בירושליים

• הוסף לסימניות
יש לכן רעיון מה ניתן לעשות בירושליים
מלבד ביקור בכותל ובמקומות הקדושים
(תעסוקה בילוי וטיול - לא לילדים)

• הוסף לסימניות
יד ושם.
ליפתה[מעיין מערה מסלול].
עין לבן[מעיין].
גן חיות התנכ"י.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לעונה
אפשר עוד רעיונות...

• הוסף לסימניות
עיר דוד

• הוסף לסימניות
קבר שמואל הנביא מקום מטורף!!! מנגלים נרגילות פיקנייק מעיין שטח ענק ארכיולגיה בקיצור מקום כייף

• הוסף לסימניות
עיר דוד.
מנהרות הכותל.
מוזיאון אסירי המחתרות.
מעלית הזמן.
מיני ישראל.
שוק מחנה יהודה.
(אין אחריות על המקום והתוכן;))

• הוסף לסימניות
סטף
עיר דוד מומלץ מאד

סיור באזור נחלאות, ברגוע..
בשילוב שוק מחנה יהודה.

וכמובן תחנה מרכזית קו 400 לבני ברק :)

• הוסף לסימניות
בטיילת ארמון הנציב יש סאבווי מודרך
מוזיאון המוזיקה-מאוד המליצו לי, עוד לא הייתי.
להגיע לכותל מכיוון ימין משה, אפשר גם להכניס את ממילא על הדרך.
בשמואל הנביא יש נוף מדהים.
לטייל בגן הוורדים, גן סאקר, לעשות סיבוב בשערי חסד, נחלאות, לספוג את האוירה ולצלם.
לא חושבת שאפשר להפריד בין ירושלים לקודש, זה מה שנותן את כל התחושה והאוירה.
ירושלים זה ריפוי לנפש.

• הוסף לסימניות
טיול במשכנות שאננים בערב, קסום ויפהפה לא מתאים לעגלות (מדרגות...)
יש קצפת בתלפיות רחוב רבקה אמנו נראה לי.. וזה ממש קרוב לטיילת המסילה כיף לטייל שם
לטייל בעין כרם
הר הרצל
הגן הבוטני - מדהים! במיוחד לזוגות. הכניסה בתשלום
עמק הארזים ,בשעות היום הנעימות (שעות אור, לא צהרים חם)

ההצעות שלי הן לא מתחום האקסטרים... פשוט מקומות יפים ונעימים לטיול

תהנו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה