מידע שימושי רעיונות דחוף!!

• הוסף לסימניות
אני צריכה רעיונות ליצירות ופעילויות
לעשות עם ילדות בגן בקייטנת חנוכה (גילאי 4-5)
אשמח לכל רעיון תודה!

• הוסף לסימניות
לקשט סופגניות עם שוקולד וסוכריות
כדורי שוקולד
חנוכיה- ופלה מצופה ועליו קיסמים עם במבה צהובה ואדומה
אצל הבת שלי עשו על קלקר עם חתיכות קשים, דגנים בצורת טבעות בין קש לקש ולמעלה במבה
יש את הסביבון שפותח את הפה
כדים שממלאים בחתיכות נייר
חנוכיה -מפלסטלינה
לקשקש על ניר עם מטבע למטה (דמי חנוכה)

• הוסף לסימניות
לקנות חנוכיות סביבון מעץ והן יצבעו אותן. או לעשות כתר עם להבה מעל. שרשרת של חנוכה לבית.

• הוסף לסימניות
לקשט סופגניות עם שוקולד וסוכריות
כדורי שוקולד
חנוכיה- ופלה מצופה ועליו קיסמים עם במבה צהובה ואדומה
אצל הבת שלי עשו על קלקר עם חתיכות קשים, דגנים בצורת טבעות בין קש לקש ולמעלה במבה
יש את הסביבון שפותח את הפה
כדים שממלאים בחתיכות נייר
חנוכיה -מפלסטלינה
לקשקש על ניר עם מטבע למטה (דמי חנוכה)

לקנות חנוכיות סביבון מעץ והן יצבעו אותן. או לעשות כתר עם להבה מעל. שרשרת של חנוכה לבית.
תודה!!
מה זה הסביבון שפותח את הפה?

• הוסף לסימניות
הכנת בובות אצבע לתאטרון בובות
וחלון לתאטרון בובות
מכינים את הדמויות לסיפור נס חנוכה
או סתם דמויות אבא אמא ילד ילדה תינוק.

בתור אמא אני הייתי שמחה שלא חוזרים עם הרבה יצירות קטנות אלא משהו שמפעיל אותה מעבר ומפתח יצירתיות

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בגנים אצלינו הכינו חנוכיה מכוסיות מלאות ג'לי- בגן חובה
לקחו פס קרטון וקישטו, ואז הגננת עם דבק חם הדביקה כוסיות לקרטון והן מילאו בג'לי
עם חמצוץ למעלה בשביל השלהבת
והקטן הכין סביבון עם ידיים ורגליים זזות- סיכות מתפצלות, והכל היה צבוע בגואש זוהר

• הוסף לסימניות
משחקים כמו רביעיות, לוטו, זיכרון, פאזל, וכד בהתאם לגיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה