תחפשי טוב ותמצאיאולי נתקלתם במקרה בהשראות?
בפורום של הצלמים לא נתקלתי בצילום הגיל הזה..
אהבתי את הדובים!
ברורוכשאת לוקחת השראה מפורום צלמות, קחי בחשבון שאם אין לך מצלמה מקצועית ופלאשים וסטודיו מאובזר, את חייבת לדאוג לתאורה טבעית.
כלומר: לצלם בחוץ, מוקדם בבוקר או אחה"צ.
או לחפש בבית חלון רחב מאד ומואר מאד, ולהעמיד לידו את ה'סטודיו' הביתי.
אני מסכימה איתך - יש גבול למה שאנחנו רוצים שיצא.. צריך לפעמים פה ושם לעגל פינותאין לי השראה להגיב בפורום צילום, אז אני משתפת כאן...
(מקווה שזה לא פלישה חצופה מידי..)
קראתי שם עכשיו את הויכוח על עריכת התמונות ורציתי לומר לכל הצלמות כאן
שעם כל ה״מיוחדות״,כביכול ,של תמונות פוסטרים ערוכות ולא מציאותיות, זה לא טבעי!!
זה לא הילדים שלנו..
למה צלמת מקצועית לא יכולה לצלם ברמה איכותית מספיק שלא יצטרכו עריכת פוטושופ שמאפרת את הילדים, מבריקה לו את העיניים והופכת אותו לבובה?
אנחנו אוהבים את הילדים שלנו כמו שהם, יפים טבעיים וטהורים.
באנו להינות מהכישרון צילום שלכן,מהסטודיו, מנקודת הצילום המתאימה, מהאביזרים המושקעים והמטבע המושלם שהקב״ה יצר לנו, ולא ליפות או לשנות את הילדים שלנו.
זו דעתי, אשמח לשמוע תגובות של אמהות נוספות וגם לשמוע את הצד של הצלמות.
(שיהיה ברור לא מדובר על תיקונים כמו הברקה במשקפיים או פצעון מכוער..)
רק מעניין אותי אם את אומרת 'לאפר את הילדים' מידיעה או מניחוש.אין לי השראה להגיב בפורום צילום, אז אני משתפת כאן...
(מקווה שזה לא פלישה חצופה מידי..)
קראתי שם עכשיו את הויכוח על עריכת התמונות ורציתי לומר לכל הצלמות כאן
שעם כל ה״מיוחדות״,כביכול ,של תמונות פוסטרים ערוכות ולא מציאותיות, זה לא טבעי!!
זה לא הילדים שלנו..
למה צלמת מקצועית לא יכולה לצלם ברמה איכותית מספיק שלא יצטרכו עריכת פוטושופ שמאפרת את הילדים, מבריקה לו את העיניים והופכת אותו לבובה?
אנחנו אוהבים את הילדים שלנו כמו שהם, יפים טבעיים וטהורים.
באנו להינות מהכישרון צילום שלכן,מהסטודיו, מנקודת הצילום המתאימה, מהאביזרים המושקעים והמטבע המושלם שהקב״ה יצר לנו, ולא ליפות או לשנות את הילדים שלנו.
זו דעתי, אשמח לשמוע תגובות של אמהות נוספות וגם לשמוע את הצד של הצלמות.
(שיהיה ברור לא מדובר על תיקונים כמו הברקה במשקפיים או פצעון מכוער..)
מנסיון שלי ושל בנות משפחה.רק מעניין אותי אם את אומרת 'לאפר את הילדים' מידיעה או מניחוש.
כי אני לא מאפרת ילדים בעריכה. אולי זה נראה?! אולי. אשמח שתראי לי דוגמאות לכאלו שהתכוונת.
ולא שוכחים להעיף דברים מהרקע...דשא הוא מושלם לגיל הזה. הם עסוקים בלבדוק אותו, ואפשר בינתיים להנציח אותם (משתטחים יחד איתם על הדשא, ומצלמים מגובה נמוך מאד):
צפה בקובץ המצורף 343433
ולא שוכחים להעיף דברים מהרקע...
אם התכוונת לעגלה, אז בכוונה צילמתי כמה תמונות כשהיא ברקע.
שתהיה לו מזכרת מהעגלה שירש אחרי כל אחיותיו...
לרשת עגלה אחרי כל האחיות ועוד לצלם אותה???
עוד יהיו לו חסכים
מקווה שמיד אחרי התמונות קנית לו עגלה חדשה...![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים