כללי רעיונות ועיצובים לבת מצווה

• הוסף לסימניות
לצורך עריכה גרפית למסיבת בת מצווה, אני זקוקה לרעיונות - עיצובים - דפים - עיטורים, וכל חומר רלוונטי אחר.

כל המרבה הרי זה משובח,

המון תודות מראש!

• הוסף לסימניות
לא כ"כ ברור למה הכונה שלך:
את צריכה רעיונות לעריכה גרפית
או שמא את צריכה חומר עזר ליצירת רעיונות שיש לך?

• הוסף לסימניות
גם וגם.

זאת טובה לחברה שבקשה ממני, היות ואין לי עכשיו יותר מידי ראש להתעסק עם זה.

ותודה מראש לכל המגיבים.

• הוסף לסימניות
הפרשת חלה,
אם תרצי יש לי מגנט מעוצב של נוסח הפרשת חלה שחולק בבת מצוה.

רעיון לתכנית:
מכינים דפים שבכל אחד מילה/תמונה שצריך לכתוב ברכה קשורה. (היה גם תמונה של הילדה, אבל מחקתי אותה כאן)

או סתם להכין דפים יפים שכל אחד יכתוב ברכה, ומתקבל פנקס ברכות יפה.

קבצים מצורפים

• ברכות לבת מצוה.jpg
    KB 843.2 · צפיות: 54
  • בת מצוה.jpg
    KB 398.6 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
רעיונות...

בזמנו העליתי לכאן רקעים ואלמנטים יפים מאתר קינמון.
עם קצת עיבוד, עריכה ופונטים מתאימים אפשרלקבל משהו נחמד.
למסיבת בת מצווה הייתי משתמשת בצבעים- ורוד, סגול, אפרסק, ירוק.
מעלה כמה עיטורים ורקעים מוכנים מקווה שיהיו לעזר.

קבצים מצורפים

• CS_cherished_bow2.png
    KB 64 · צפיות: 50
  • CS_cherished_frame6.png
    KB 195.6 · צפיות: 0
  • CS_pink-a-licious_frame02.png
    KB 343.2 · צפיות: 38
  • CS_pink-a-licious_frame01.png
    KB 221.9 · צפיות: 33
  • CS_satindreams_frame5.png
    KB 175 · צפיות: 30
  • CS_satindreams_dotswirl.png
    KB 97.1 · צפיות: 32

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה