זה היה עם רובה?נכתב ע"י צברית;927135:ראיתי בבית של חברה קרמיקות בדוגמת פרקט- ממש לא רואים שזה לא פרקט אמיתי, נראה אוטנטי לחלוטין. עד שהיא לא אמרה לא שמתי לב.
נכתב ע"י אא;927114:הטיפים שלי בתחום המטבח מהשיפוצים שעברתי בעצמי:
1. לא להתפתות למדפים פתוחים (לספרי בישול וכאלה) זה מועד לבלגן. אני עשיתי רק מדף אחד ממש קטן לקופסאות של תה/קפה/סוכר. וגם עליו הייתי מוותרת.
2. לא לעשות קרוסלה בשום אופן. זה ארון מעצבן, מבולגן, דברים תמיד נופלים מאחורה. עדיף כל פתרון אחר לפינה.
3. בפינת האוכל שבמטבח ממליצה לך מאד על דלפק/שולחן שיש. אני מאד מרוצה מזה. קל מאד לנקות, ונוח מאד לעבוד עליו (רידוד בצק ועוד)
4. אם את כמוני, משתמשת כרונית בחד פעמי - אז מגירה גדולה מחולקת בתוכה לסכו"ם חד פעמי, וחלל גדול יותר לצלחות בגדלים שונים וכוסות.
כן, לנו יש קרוסלה! וזה נפלא! מסובבים ומגיעים לקצה השני (זה קצת יקר...)יש לכן ניסיון עם קרוסלה? - אתן גם חושבות כך??? חשוב לי מאוד!!!
זה האתרנכתב ע"י שי1;926111:מה האתר הזה? מה יש בו? למה הוא מסייע לפני שאבקש מנתיב לפתוח?
יש לך את הכתובת שלו?
נכתב ע"י משו;927275:יש לי קרמיקה דמוי פרקט
דוקא במרפסת
אני לא ממליצה על זה בבית
זה אומנם מאוד יפה אבל........
הקרמיקה הזאת מאוד לא חזקה מנסיון !
כל נפילה של משהו קטן יכול לשבור אותה......
אולי תסכימי לעלות תמונה של הרצפה - אני מאוד רוצה לראות איך זה יוצאנכתב ע"י ארבע;927426:כנראה שכמו בכל קרמיקה זה תלוי בטיב.
בביתי ובבית הורי ישנו ריצוף כזה, והוא דווקא שלם, ב"ה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים