- הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להמלצה על מבוך הפחד בתלפיות-קריזי מרייש בתלפיות רחוב הרכבים מבוך פחד וגם באיזור יש שם קרטינג ובאולינג וכו'
היינו שם בגילאי 16-20 והיה ממש כייף!!!!!
גם הקרטינג שם ממש טוב
גם אני מצטרפת להמלצה על מבוך הפחד בתלפיות-קריזי מרייש בתלפיות רחוב הרכבים מבוך פחד וגם באיזור יש שם קרטינג ובאולינג וכו'
לקבוצה גדולה? או לאיש אחד או שנייםהיי מחפש רעיונות יציאה לבילוי או אטרקציות בתשלום גם טוב
העיקר להוציא אנרגיות ולחזור לאחר יום כייף ושחרור
יש רכב אפשר להגיע להרבה מקומות רק צריך רעיונות
אני מחפשת לקבוצה של 3לקבוצה גדולה? או לאיש אחד או שניים
אנחנו הלכנו אחיות וגיסות לחדר קריוקי וממש נהנינו היה משחררללמישהו יש רעיון לאטרקציה לילית באיזור המרכז?
חדר קריוקי איפה?אנחנו הלכנו אחיות וגיסות לחדר קריוקי וממש נהנינו היה משחרר
פיינטבול. יש בראשון, במודיעין, בגלבוע, קרית חיים, כלנית, ועוד.מחפשת אטרקציות
תודהפיינטבול. יש בראשון, במודיעין, בגלבוע, קרית חיים, כלנית, ועוד.
באיזה סדר גודל של מחיר מדובר??יש בפתק תקווה ליזר טאג ממש מומלץ המחיר קצת יקר אבל זה מטורף
הג'ננה מותאם לציבור החרדי?אחלקרח חולון גם כיף במיוחד.
ג'ננה ליד טלסטון.
בבינהזמנים כן.הג'ננה מותאם לציבור החרדי?
הילדים שלי היו שם בחול המועד.הג'ננה מותאם לציבור החרדי?
צריך להזמין מקום מראש?לייזר טאג בנתניה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //