נכתב ע"י יצירתית;1226259:זה גם קשור לפסח לא?!
יש לכם רעיונות טובים לארגון פינות בבית או אכסון עב"מים אפשר לשתף פה לתועלת כולם
אחד הדברים שלא מצאתי להם פתרון זה העגלות בובה והבימבות
אין לי מרפסת
נכתב ע"י גולדס;1226266:משחקי קופסא - להעמיד אותם כמו ספרים, שומר על סדר וארגון ומראה אסטטי במיוחד. תענוג!
נכתב ע"י זוהר טל;1226348:רעיון גאונני.
אבל איך את מצליחה לשמור על הקופסאות?
אצלי אחרי כמה פעמים של משחק, הקופסא הולכת...![]()
נכתב ע"י רותי ה;1226284:יש לי פתרון מעולה!
כשהתקנתי את הארון השארתי בכוונה נישה בין הארון לקיר ברוחב של הביבמה
ושם עומדת הבימבה, מעליה העגלות של הבובות מקופלות
מעל זה למעלה יש מדפים שפעם מצאתי ברחוב מברזל כאלו.. וחיברתי אותם לארון מבחוץ
על המדף התחתון קשרתי שרוך נעליים חזק.
עליו אני תולה את הבימבה אוירון
ובתוך החור של ההגה של ה"בימבה אוירון" ניתלה "הבימבה גוק"
בקיצור ברוחב של 40 ס"מ ניכנסות לי 3 בימבות עגלת בובה ועגלת בובה תאומים.
קצת קונסטרוציה אבל הילדים משחררים את זה בשניות...
אני ישתדל לצלם ולהעלות כי זה באמת מוצלח.
נס שאופניים קושרים בחצר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אוראל סולטן, Chaya Lea, אביגלוש ועוד 3 משתמשים6 //