רעיונות לארוחות בוקר/ערב קלות - תיהנו!

• הוסף לסימניות
אני מכינה עכשיו את המרק בצל,
אין לי קואקר מה אפשר לשים במקום?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר שאלה שלא מן המנין?
מאיפה הכלים?? והסכום הזהב..?

• הוסף לסימניות
יו הארוחות שלך מגניבות
בתור זוצי"ת זה מים קרים לנפש ש...
תביאי עוד מתכונים
אם יש לך ארוחות פרווה זה יהיה מהמם
תמשיכי...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וואוו מתכונים אחד אחד
יש לך עוד דברים טובים?
אני מחפשת גם מנות אחרונות קלילות לשבת..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רייזי בירנבוים
מאיפהאת מביאה את המתכונים הכייפים והכי חשוב קלים???
אני חופרת הרבה בפינטרסט ולוקחת רעיונות, לא תמיד יש שם מתכונים אז אני רואה את הרעיון ונחליטה לבד מה לשים :cool:
מתכונים מדויקים אני מקבלת בדר"כ מחברות חמודות, ומספר מתכונים שאחותי הכינה.

• הוסף לסימניות
6. מרק בצל
קוצצים בצל גדול, ומטגנים בסיר עם קצת שמן, כשהבצל מזהיב מוסיפים 2 כפות קווקאר, 2 כפות אבקת מרק בצל, מלח ופלפל.
ממלאים את הסיר במים רתוחים, ומבשלים עד לרתיחה.
כשהמרק רותח מוסיפים שמנת מתוקה (משהו כמו חצי כוס) או שמנת לבישול.
טועמים ומתקנים טיבול.
יש לך רעין בשבילי לתחליף לאבקת מרק בצל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה