- הוסף לסימניות
שמרתי אותובמשפחה של השבועות האחרונים היה מתכון לפנקייק קישואים
אשמח למתכון תודה
תתזכרי אותי בערב
אעלה לך
שמרתי אותובמשפחה של השבועות האחרונים היה מתכון לפנקייק קישואים
אשמח למתכון תודה
עשיתי את זה היום וזה טס בשניות
יש מצב לכמויות? לפחות בערך...הילדים שלי מאד אוהבים חביתה עם גבינה ושיבולת שועל
זה הרבה יותר טעים ממה שנשמע!!!
משרים קוואקר לבישול עם ביצה מעט מלח כמה כפות גבינה לבנה ומעט מים לרבע שעה.
משמנים ומחממים מחבת-מטגנים משני הצדדים על אש בינונית הופכים עם תרווד גדול ומנסים שיישאר שלם--כך אפשר לחתוך משולשים כמו פיצה...
יוצא מן פנקייק ענק במרקם נעים ומזכיר גבינה מלוחה עדינה.
משביע וטעים.
1 ביצהיש מצב לכמויות? לפחות בערך...
הכנתי היום יצא מעולה, תודההילדים שלי מאד אוהבים חביתה עם גבינה ושיבולת שועל
זה הרבה יותר טעים ממה שנשמע!!!
משרים קוואקר לבישול עם ביצה מעט מלח כמה כפות גבינה לבנה ומעט מים לרבע שעה.
משמנים ומחממים מחבת-מטגנים משני הצדדים על אש בינונית הופכים עם תרווד גדול ומנסים שיישאר שלם--כך אפשר לחתוך משולשים כמו פיצה...
יוצא מן פנקייק ענק במרקם נעים ומזכיר גבינה מלוחה עדינה.
משביע וטעים.
מתכון?קציצות קוטג' (טעים רצחחח)
מתכון?
מבשלים פסטה ומטגנים אותה במחבת עם חביתהמה זה אומר?
זה מעולה! עשיתי את זה כמה פעמיםבמשפחה של השבועות האחרונים היה מתכון לפנקייק קישואים
אשמח למתכון תודה
שמרתי אותו
תתזכרי אותי בערב
אעלה לך
מתזכרתזה מעולה! עשיתי את זה כמה פעמים
הולך מעולה עם גבינה
אני אעלה את המתכון בהמשך
עכשיו זה ערב?שמרתי אותו
תתזכרי אותי בערב
אעלה לך
בבקשהמתזכרת
תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים