רעיונות לארוחת ערב

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה אפשר להכין במהירות? שיהיה טעים....
חלבי / פרוה.

בתודה מראש!

• הוסף לסימניות
שקשוקה עם גבינה צהובה ( מעדן )
סלט עם קוביות גבינה צפתית
מרק חלבי
מלווח בורקס וכדו
אופס.. שכחתי שאני לא מתאים לחוות דעה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי מישהו יכתוב איך עושים את השקשוקה..
בשלבים.. מא' ועד הסוף.
תמיד שאני מנסה לא יוצא לי כמו בחנות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;713989:
יש גם אתר שאני מוצאת שם המון רעיונות לדברים קלים וטעימים מה שאני עושה מהאתר הזה מצליח לי!
http://www.nikib.co.il/

איזה אתר!! תודה! ממש מדהים וממכר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;714517:
איזה אתר!! תודה! ממש מדהים וממכר.

גם אני אוהבת את המתכונים מהאתר הזה. יש שם מתכון של שקשוקה למי שביקשה.
סתם שאלה- היא מעלה הרבה פעמים לשם מתכונים בשבת. האם זה בסדר להשתמש באתר הנ"ל? ובמתכונים שהועלו לאתר בשבת?

• הוסף לסימניות
סנדוויץ...
סתם תיקחי 2 פרוסות לחם, פרוסה אחת תחוררי חור גדול בחלק הלבן של הלחם, תניחי את הפרוסה השלימה על הטוסטר תשימי גבינה צהובה עליה במרכז פרוסה של גבינה בולגרית, עליה אפשר לשים זיתים/פיטריות/בצל לפי הטעם, לכסות עם הפרוסה המחוררת בלי להדק את הטוסטר, להמתין כחצי דקה, למרוח חמאה על החלק של העליון של הטוסטר, לשפוך ביצה לתוך החור של הפרוסה העליונה ומיד להדק את הטוסטר להמתין כ2.5 דקות והביצה תסגור לכם את החור של הטוסט, והרי לך טוסט הונגרי

• הוסף לסימניות
רעיון גאוני איך לגוון בטוסט ובחביתה.....
תודה!

• הוסף לסימניות
תודה, אז קחו גם מתכון למרק תירס
שופכים לתוך סיר קופסת שימורים של תירס עם המים שלה, מוסיפים קצת קורנפלור בשביל המרקם, כפית אבקת מרק ולקראת הסוף ביצה טרופה, נסו ותיהנו קל מאוד להכנה, 10-15 דקות ויש לכם מרק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;714027:
אולי מישהו יכתוב איך עושים את השקשוקה..
בשלבים.. מא' ועד הסוף.
תמיד שאני מנסה לא יוצא לי כמו בחנות...

מתכון לשקשוקה:
קוצצים בצל, שמים מעט שמן במחבת ומטגנים את הבצל.
(אם רוצים אפשר בשלב זה להוסיף קוביות גמבה קטנות ומס' שיני שום קצוצים דק למספר דק').
חותכים עגבניות בשלות ואדומות מאוד ומוסיפים למחבת.
משאירים על אש נמוכה כשהמחבת סגורה עם מכסה. בשלב זה העגבניות מפרישות את המיצים שלהן. כדי שהן לא תדבקנה לתחתית המחבת כדאי לתת מידי כמה דק' ערבוב קל ולכסות שוב - כך עד שרואים שהעגבניות התרככו לגמרי ונוצר רוטב מהמיץ שלהן.
מוסיפים מלח, פלפל שחור ובזילקום ומערבבים (מה שנוצר עד השלב הזה זה מטבוחה :) לא כולל הבזילקום כמובן).
שמים את הביצים על המחבת ומכסים במכסה!!!
מבשלים עד למידת העשייה הרצוייה של הביצים (רכה, מדיום, קשה).
ניתן לקראת סוף הבישול לפזר מעל הביצים מעט בזילקום לקישוט ו/או לעטר בעלי בזילקום לפני ההגשה.
בתאבון!

• הוסף לסימניות
בלינצ'ס!
אני מכינה 2 דק' על המחבת, כל אחד מורח מה שהוא רוצה (גבינה, שוקולד, ריבת חלב)
בתוספת ירקות חתוכים ויוגורט או מעדן וניל וכדו'...ארוחה מושלמת!
זה נח במשפחות שלא כולם אוהבים אותו דבר. במקום להכין כמה סירים, כל אחד מורח מה שהוא אוהב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה