דיון רעיונות לאתגר הדו שבועי

• הוסף לסימניות
שמתי לב לאחרונה שיש כאלו הנמנעים מלהעלות תוכן לאתגרים בשם הפחד לזכות ולעשות אתגר נוסף.
ראיתי במקומות אחרים כאן בפרוג (בקהילת AI) שיש שרשור של רעיונות לאתגר, בדיוק בשביל אותם אלו שאין להם רעיון איך לאתגר.
חשבתי אולי נעשה גם אנחנו פה שרשור כזה, שבו נוכל להעלות רעיונות לאתגרים, כדי להקל על הזוכה המאותגר למצוא אתגר לאתגר.

• הוסף לסימניות
אני הייתי עושה אתגר לא לסיפור, אלא לטקסט גב. [הכריכה האחורית של ספר].
אפשר למדוד בזה מי הכי מסקרן, מותח, מעניין, מרגש, ועוד. לאו דווקא מתוך קריאה והתחברות לדמות, אלא מתוך סקרנות.

• הוסף לסימניות
רעיונות שהיו לי במהלך החודשים האחרונים.
לכתוב תיאור- רק תיאור של משהו. בלי דיאלוג, בלי עלילה. רק תיאור.
האתגר- שנבין מזה על מה העלילה.

לעבד משלים באמת.
אנחנו לא יודעים היום מה זה מלך, וגם לא מהו עגלון או מהם מחשבותיו של סוס.
רבים מאיתנו לעולם לא ראו אחד כזה.
לקחת משלים או סיפורי חזל מוכרים, להוציא מהם את הרעיון ולצפות מחדש.

• הוסף לסימניות
@בואו חשבון. יוסי לוי שכוייח על היוזמה!
אשכול ישר לנעיצה, לדעתי.
אני הייתי עושה אתגר לא לסיפור, אלא לטקסט גב. [הכריכה האחורית של ספר].
אפשר למדוד בזה מי הכי מסקרן, מותח, מעניין, מרגש, ועוד. לאו דווקא מתוך קריאה והתחברות לדמות, אלא מתוך סקרנות.
עשו כבר...

• הוסף לסימניות
כמה רעיונות כלליים, ומי שרוצה יכול להיכנס לפרטים
1. כתיבה של רב שיח והדגש הוא להכניס ולגוון כמה שיותר פועלי אמירה "אמר" "צעק" "שאג" "גנח" "פקד" "התערב" "שאל" ועוד..
2. כתיבה מ2 נקודות מבט על אותה סצינה - לדוג' - אמא ותינוק
3. 2 סוגי כתיבה על אותו סצינה לדוג' - דיווח יבש\טקסט ציני מלגלג
4. כתיבת ביקורת ספרות

• הוסף לסימניות
כמה הצעות משלי.
1- כחובבת שירים- כל אתגר של שיר יתקבל בברכה.
למשל- כתיבה של שיר על בסיס שיר מוכר, הפיכה של שיר ילדים לשיר מבוגרים, כתיבת שיר- סיפור.
2- כתיבת סיפור מההווה כאילו התרחש בעבר- למשל איך היו נראות הבחירות בארה"ב של 2024, אם הן היו מתרחשות ב1924.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש לי שני רעיונות:
א. הריסת משלים. לקחת משל מוכר ולהרוס אותו. דוגמא: שני צפרדעים שנתקעו בדלי שמנת ואחת התעקשה לצאת, ערבבה את השמנת עד שהיא הפכה לגבינה, ונתקעה בגבינה הקשה...
ב. יצירת סיפור קצר משמות ניקים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בתור גימיק זה ממש חמוד, השאלה איך זה נכנס תחת ההגדרה: אתגר כתיבה?
זה לא באמת דורש מיומנות כתיבה כלשהי...
למה, לייצר סיפור שלם משמות ניקים זה לא לכתוב? :unsure:

(אגב, פעם היה פה אתגר מקורי מאוד של הניק @מֶנַחֵם , שדרש כתיבת קטע עד 28 מילה. והקטע שהוא בא לפני חג, כך שזה יצא טוב... אתגרים בסגנון הזה לא היו פה כבר הרבה זמן, אז אם יש למישהו רעיון, שייתן כאן...)

נ.ב: מה עם אתגר כתיבת תסריט? (למרות שלרוב הניקים כאן קשה לקרוא את זה, מניסיון...)

• הוסף לסימניות
נ.ב: מה עם אתגר כתיבת תסריט? (למרות שלרוב הניקים כאן קשה לקרוא את זה, מניסיון...)
אוי לא. רק זה לא. רחמים!
ידוע לך שכתיבת תסריט זה לימודים נפרדים מלימודי כתיבה רגילים? וארוך כאורך הגלות...
מה גם זה משעמם טיכו.

• הוסף לסימניות
רעיון לאתגר - לנתח את שורשי ההומור, ולהמציא בהתאם לזה קטע שנכתב בהתאם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה