- הוסף לסימניות
עולה כסף ? כמה?חוף התמרים בעכו בריכות נפרדות לגברים ונשים באותם זמנים וגקוזי וחוף ים
עולה כסף ? כמה?חוף התמרים בעכו בריכות נפרדות לגברים ונשים באותם זמנים וגקוזי וחוף ים
נראה לי שהכוונה לברכות של המלון.עולה כסף ? כמה?
היכן משיגים ומה רואיםמשקפות תלת מימד בבית
אני שכרתי בבית כמה פעמים (לכמה שעות) משקפות יש שם: רכבת הרים\סקי על שלג\ועוד המון אטרקציות וזה ממש חוויה.היכן משיגים ומה רואים
חשוב לי לדעת אם יש סיכון של צניעות וכד'
אולי הכוונה למשחק WIIאני שכרתי בבית כמה פעמים (לכמה שעות) משקפות יש שם: רכבת הרים\סקי על שלג\ועוד המון אטרקציות וזה ממש חוויה.
ואין שם שום בעיה של צניעות.
והיכן משיגים את זה: כמעט בכל עיתון: לעניין\כח הפירסום וכו, מפרסמים דברים כאלו.
בהצלחה ותהנו
זה גם מה שאני התכוונתיאולי הכוונה למשחק WII
שאלתי לגבי משקפות תלת מימד הכוונה כמו שקיים ליד הכותל
זה קרוב לפארק?מוזיאון האשליות ברידינג ממש חמוד
wii או תלת מימד?זה גם מה שאני התכוונתי
זה משקפת שמתלבשת על העיניים (יש כאלה גם עם ידיותהיכן משיגים ומה רואים
חשוב לי לדעת אם יש סיכון של צניעות וכד'
השבוע היה בכח הפרסום על תלת מימדwii או תלת מימד?
סליחה על אי ההבנה, ראיתי בדרך כלל פרסום לWII
שלוםיש משקפות כאלה שאפשר להתחרות אחד בשני?
אשמח לעוד קצת פרטיםמוזיאון האשליות ברידינג ממש חמוד
חוויה זוגית (אפשר גם קבוצתית) קלילה וכיפית
וגם יוצאים עם תמונות מגניבות
לא יודעת איך בבינזמנים, היינו יום אחד בסתם יום והיה ריק לגמרי
יש את פארק ענבה במודיעין
מבית שמש זה ממש קרוב יורדים בתחנה מרכזית וזה ממש מולו
יש באזור מקום לעשית מנגל אבל אותו עוד לא ניסיתי לברר לפני כן
זה לא, מידיעהאאל"ט זה דרוזים
עין אל אסד זה כפר דרוזיאאל"ט זה דרוזים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //