- הוסף לסימניות
מישהו יודע אם פארק ענבה במודיעין יש שם מקומות מוצלים? ואיך מבחינת צניעות שם? ואם יש מסעדות כשרות באיזור מודיעין?
וואו מה הם מגדירים אטרקציות? אני אישית לא מכירה מקום שאפשר לטייל שם עם הרכב.. אולי מסלול טבע מסוים לרכבים טיול ג'יפים אבל השאלה אם הם מגידרים את זה אטרקציהלמישהו יש רעיון לזוג שלא אוהב להיות בשמש ורוצה לטייל עם רכב ביום? ובלי אטרקציות ?
יש גם קארטינג בראשלצ וברמלה לאלה שיותר מחפשים מרכז... אבל לדעתי קארטינג זה יותר יציאה לחברים\ות, לא לזוג..יש קארטינג בתלפיות
ספא רק משליש שנינופש
בריכה
ספא
חוף ים(גם בלילה)
קברי צדיקים
תנכ"י (תבדקו הלכתית שאין בעיה לאשה לראות חיות לא טהורות)
מוזיאונים שונים(ויש מלאא)
סיורים במנהרות הכותל עיר דוד וכו'
מצפה תת ימי
משקפות תלת מימד בבית
איפה יש משהו מומלץ?
כמעט בכל עיר יש אם ביתר זה טוב לכם יש לי המלצה על מקום שמאוד נהניתי בואיפה יש משהו מומלץ?
מעדיפה יותר בירושלים או אזור בני ברקכמעט בכל עיר יש אם ביתר זה טוב לכם יש לי המלצה על מקום שמאוד נהניתי בו
בירושלים יש הרבה אבל לא ניסיתי אף אחדמעדיפה יותר בירושלים או אזור בני ברק
מה זה אומר להזמין?אפשר להזמין אצלי סדנת אומנות זוגית בירושלים. כיף אדיר, עבודה קלה ונעימה ותוצרים שווים במיוחד לקחת הביתה!
אפוקסי, פורינג על קנווס, נרות אווירה,חלוקי נחל, שוקולד, ועוד...
הבעיה שהם רוכבים על זה ודורשים מחיר יותר גבוה...להתפלסף על זה??
קודם כל לא מכיר כזו הלכה בנוסח כזה...
יש מצוה לקנות אצל יהודי, ואם כבר, יש מצוה לקנות אצל שומר תומ"צ...
באזור קוקה קולה,איפה בבני ברק? מתאים גם לקבוצה?!
היי.מה זה אומר להזמין?
מגיע לבית?
תכתוב קארטינג על הדרך דיר אל אסדמה אני כותה בוויז כדי להגיע לקארטינג בדיר אל אסד??
סליחה על הבורות,מושלם לזוגות /משפחות
באווירה ביתית !!
במזגן בנוחות
פשוט מושלם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //