רעיונות להפוגה מרגיעה - דחוף!!!

• הוסף לסימניות
טירה יקרה!
גם אני עברתי תקופת גמילה קשה וכואבת... אבל זה שווה בהחלט!
בזמנו (לפני החסימה) הורדתי כמה משחקי מחשב חמודים והם הולכים מעולה עם הסנדוויץ'...
חוץ מזה אני מעלעלת באתר יד2 לראות אם יש מציאות,
באתר EBAY ממש נחמד לטייל- מרגישים כאילו באיזה שוק פשפשים, קניתי כבר כל מיני מחזיקי מפתחות משחקים ושעונים לילדים בשקלים בודדים המשלוח חינם מגיע ישירות מסין או מארץ רחוקה אחרת היישר לסניף הדואר שליד הבית...
אתר אגורה- חמוד ולעיתים אף מצחיק...
האתר של ניקי- לפחות לקרוא ולראות אם לא לאכול...
וכמובן פרוג- על כל פינותיו- פורום צילום וציור וכן פרסום. אגב התיקים האישיים גם ממש נחמדים לעלעול...

שתהיה לך בהצלחה מרובה!

• הוסף לסימניות
קחי נשימה עמוקה
עוד שבועיים, שלושה גג
את תשכחי שפעם היית מתרגעת לך רק ככה

מדהים כמה מהר אנחנו מתרגלים :)

• הוסף לסימניות
אם כבר הידברות אני ממליצה על אהרון לוי. (קצת יותר "כבד" מלסרי אבל יותר מענין ומתאים לאנשים טיפה חושבים)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
...לערוך מחדש את הסרטת הבר מצוה של הבעל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;569275:
...לערוך מחדש את הסרטת הבר מצוה של הבעל!
זה רעיון מקורי ונכון!!
יש לי המוני הסרטות מההווה העכשוי ובכלל מאז החתונה שעומדות ומחכות!
תודה

• הוסף לסימניות
אש התורה

את האתר של אש התורה ניסית?

אני נכנס לשם מידי פעם רק בשביל לראות מה חדש.

קליפים מדהימים.

ובכלל התוכן מעולה. ממליץ בכל פה!!!

לינק מצורף: http://www.aish.co.il/

• הוסף לסימניות
באותה הזדמנות שאלה נוספת לאילו שג"כ מחוברים לאתרוג
באתר תמונות SHUTTERSTOCK מעלה אותו באיטיות מציג עמוד ראשון של התמונות וכשאני מנסה לעבור לעמוד 2 או גג ב-3 נתקע
ג"כ האינטרנט כללי עובד יותר איטי?
בנוסף גם תמונות באתרים שונים אפילו בפרוג כשאני לוחצת עליהם להגדלה זה עובד איטי ביותא ולעיתים רבות גם לא מציג את התוצאה בהגדלה
אשמח לכל תגובה בשביל להבין אם זה בעיה אישית אצלי או שזה המצב באתרוג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;569634:
את האתר של אש התורה ניסית?

אני נכנס לשם מידי פעם רק בשביל לראות מה חדש.

קליפים מדהימים.

ובכלל התוכן מעולה. ממליץ בכל פה!!!

לינק מצורף: http://www.aish.co.il/

שכחתי לציין: כנסי ללשונית של הוידאו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה