רעיונות להפעלות ופעלויות בחודשי הקיץ -באזור הצפון

• פותח הנושא ofek
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיונות לפעילויות, סדנאות חווייתיות , הרצאות איכותיות וכ"ד לחודשי הקיץ הקרבים לשלוש קבוצות: נשים , בנות גיל ביה"ס יסודי , בנים עד גיל 12
אני פתוחה לשמוע כל רעיון הצעה או המלצה.
חשוב לי לציין שמדובר בתוכנית שתועבר באחת מערי הצפון.

• הוסף לסימניות
לבנות ביה"ס היסודי (כיתות ד'-ז') - מופע מרתק ומקורי, עם תפאורה ותלבושות וכו'.
לילדות יותר קטנות (גן - כיתה ג') - סרט מצויר בליווי סדנת דמיון, ויצירה עצמאית אח"כ.
מתאים לכם? רוצה עוד פרטים?

• הוסף לסימניות
מפעילה סדנאות באומנות, פיסול שף ועוד

תוכלי לעיין בתיק העבודות שלי:
'חוגים וסדנאות'
עובדת עם כל שכבות הגיל
מעבירה בצורה חוויתית ומהנה.
יש המלצות ב"ה
גרה בחיפה.

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנית הפעלה אטרקטיבית במיוחד מתאימה לסמינרים ולכיתות היסודי הגבוהות.
התוכנית מלווה במכשירים חדשניים שמשאירים את הקהל בפה פעור, ובמגוון אטרקציות מאתגרות,מכיוון אחר לגמרי.
המלצות בשפע.

לפרטים- באישי.

• הוסף לסימניות
תנסי את זה
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=181917
יש להם תכנית מושקעת ומשודרגת, בנושא שונה (נראה לי שגם ווקאלי) במחיר ממש לא יקר
הופיעה בעשרות מקומות, שמעתי מכמה בתי ספר ותיכונים שלקחו את התכנית ומאד נהנו
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנית מדהימה שמתאימה לגילאי תיכון ומעלה,
תוכנית צפיה באורך של 55 דק'
מקצועית, מרגשת וסוחפת ,
אני יכולה לשלוח לך תקציר,
מה המייל שלך?

• הוסף לסימניות
מרגש ומאד מאד מחזק - בפרט לנשים
הסרט על חיי הרב אלישיב.
אין מי שלא משתנה אח"כ.
יקר - אבל שווה כל שקל.

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל פרטים ליצירת קשר
נכתב ע"י מאהמם;1637644:
יש לי תוכנית הפעלה אטרקטיבית במיוחד מתאימה לסמינרים ולכיתות היסודי הגבוהות.
התוכנית מלווה במכשירים חדשניים שמשאירים את הקהל בפה פעור, ובמגוון אטרקציות מאתגרות,מכיוון אחר לגמרי.
המלצות בשפע.

לפרטים- באישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה