רעיונות לטקס החלאקה

• הוסף לסימניות
אני מחפש בדחיפות רעיונות למזכרת למשפחה מחלאקה תודה רבה מראש!

• הוסף לסימניות
שערות של הילד עטופות בצלופן......

• הוסף לסימניות
תמונה עם תמונה של הילד לפני ואחרי החלאקה וכיתוב תודה
צרפתי לך 2 דוגמאות שעיצבתי
הכיתוב המקורי הוא באנגלית: thank you for sharing in the process

קבצים מצורפים

• Upshernish_tycard.jpg
    KB 702.9 · צפיות: 30
  • upshernish-akiva.jpg
    KB 65.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarah;562137:
תמונה עם תמונה של הילד לפני ואחרי החלאקה וכיתוב תודה
צרפתי לך 2 דוגמאות שעיצבתי
הכיתוב המקורי הוא באנגלית: thank you for sharing in the process
וואו, מדהים!
טויטו770, אם אתם קרובים לחיפה ומחפשים משהו בכיוון של מזכרת עם הטבעה, תוכלו לפנות אלי באישי.
מזל טוב והרבה נחת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;562136:
שערות של הילד עטופות בצלופן......

אם כבר אז שערות סבתא... :)

איזה כיוון את מחפשת? שקיות פעקלך? מזכרת מחזיקי מפתחות? לכמה אנשים זה? אם זה לא הרבה אפשר לכל אחד תמונה שלו עם הילד.

• הוסף לסימניות
אני "עיצבתי" ראש דשא.
שאריות של גרביים, עיניים זזות וכו'...
לזה צירפתי הוראות טיפול.

יצא מקסים ומקורי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טויטו770;562133:
אני מחפש בדחיפות רעיונות למזכרת למשפחה מחלאקה תודה רבה מראש!
זה משנה באיזה רמה.

ללכת על השם של הילד אם יש משהו בכיוון.
למשל ראיתי משהי שנתנה דיסק עם תמונה של הילד וכמה שירים שכתוב על הדיסק ובשירי דוד עבדיך.

הילד הוא דוד.

• הוסף לסימניות
לעניין
אני מחפש רעיון למזכרת משפחתית ל20 אנשים בערך...ואני בבת-ים

• הוסף לסימניות
אני ראיתי צלם חב"דניק שמפיק סידור, שבכל דף יש עמוד אחד עם תמונה של הילד, ובעמ' השני קטע מתאים מתפילה. נגיד ליד מודה אני רואים אותו קם בבוקר, שמע ישראל עם יד על העינים וכו'.
איך קוראים לצלם הזה? זו השאלה. נראה לי דוידי משהו.

• הוסף לסימניות
איך מורידים את התלתלים האלו? יש למשהו איזשהוא עידוד? אולי אפשר להשאיר אותם?

• הוסף לסימניות
יש לי עידוד. הורדתי תלתלים כבר לשניים. (רכים, יפים ובהירים) האור המיוחד שעל פני הילד המסופר שקיבל צורה של יהודי שווה לאין ערוך מהתלתלים. (אנחנו לא משאירים פוני, כך שהמצח החשוף ממלא את הפנים באור, בכל פעם שהם מסתפרים מחדש)
ואם קשה לך לדמיין את זה מראש, נסי לדמיין אותו בגיל עשר עם תלתלים... (לא מעורר רחמים?)

• הוסף לסימניות
נוי,יפה!
וסתם פרקטית:ילד מסופר:תענוג לילד[לא צריך להיסתרק,קוקו וכו' לא נכנס ולא מציק ולא חם..!
ותענוג לאמא!
והמראה? נהנים מהיהודי המובהק שצמח לנו מבעד לסבך התלתלים-מראה חדש ממש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה