- הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמישיה;1529164:אני רוצה לקנות מתנה להורים סכיני חיתוך טובים, מה להוסיף למשלוח ואיך לעצב?
מחכה להברקות
פלסטרים
נכתב ע"י חמישיה;1529164:אני רוצה לקנות מתנה להורים סכיני חיתוך טובים, מה להוסיף למשלוח ואיך לעצב?
מחכה להברקות
מחכה להברקות
נכתב ע"י shיפי;1529027:אולי זה יעניין מישהו.
משלוח מנות שהכנתי שנה שעברה לשכנים.
(כל 'נשיקה' היתה עשויה מ 2 צבעים- צהוב ולבן)
הכנסתי הכל לשקית צלופן וקשרתי עם סרט אורגנזה.
נכתב ע"י הצלחה;1529225:למי יש רעיון למשפט, פסוק וכד' שמתאים למשלוח מנות קפה
נכתב ע"י הצלחה;1529225:למי יש רעיון למשפט, פסוק וכד' שמתאים למשלוח מנות קפה
מחכה להברקות
נכתב ע"י bachrach;1529223:נראה מקסים!!
אשמח לקבל את מתכון הנשיקות.
נכתב ע"י ישראלה;1225296:השנה שלחתי לקרובים משלוח מנות - ארוחת ערב ביום רביעי בערב,
לפני הצום.
כשכולם לחוצים עם הכנת משלוח המנות והתחפושות,
לשבת לארוחת ערב נחמדה וקלילה, כל אחד היה מוכן!
בפורים מספיק לצאת ידי חובה עם משלוח מנות לאדם אחד...
אני כבר הכנתי מראש, מה איכפת לי שיהנו מזה קודם, בנחת
מצד שני גם לי היה הרבה יותר רגוע כשידעתי שלקרובים כבר שלחתי,
ובפורים נשאר לי להתעסק יותר עם השכנים, חברים וכו'.
דרישות השלום היו ב"ה נלהבות מאוד.
זה כלל שקית צלופן ובה לחמניות באפיה ביתית עם מילוי זיתים ורסק עגבניות בטעם פיצה,
בקבוק שוקו/מוקה - קנוי
ועוגת גבינה
נכתב ע"י חנון;1529227:באידיש קוה [קפה] אל ה'
בעברית החיים זה כמו קפה לפעמים הם בוץ ולפעמים הם שחורים וכשהם לא בוץ ולא שחורים זה ממש נס
רעיון מוצלח! והביצוע מיוחד!נכתב ע"י shיפי;1529277:זה פשוט מאד.
להקציף 2 חלבונים,להוסיף כוס סוכר, לזלף ולתנור...
אפיה בערך שעתיים.
אני רציתי שכל נשיקה תהיה ב 2צבעים אז חילקתי את הכמות ל-2.
כמות אחת השארתי כמו שהיא ולכמות השניה הוספתי מעט צבע מאכל צהוב (עד שקיבלתי גוון רצוי).
הכנסתי כל צבע לשקית זילוף נפרדת ואת שניהם יחד הכנסתי לשקית זילוף נוספת
ואז זילפתי כך שיצא זילוף משני הצבעים יחד.
מקווה שזה מובן...
נכתב ע"י סא;1529517:רעיון מוצלח! והביצוע מיוחד!
2 שאלות:
באיזה חום אופים אותן?
המתכון על הבקבוקים של השוקו- צריך לערבב חומרים או להרתיח אותם קודם?
נכתב ע"י רותי12;1529572:מהמם!! איפה מוצאים קופסאות כאלה? הם מפלסטיק? והבקבוקים הם נמכרים עם הפקקים הצהובים?
נכתב ע"י נורית;1530573:את זוכרת כמה עולה כל בקבוק?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים