- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1227121:nlk משלוח מדהים!!!
איפה קנית את הקופסאות? ואת הקשים המדהימים?
תודה!
החד פעמי והקופסאות מ"חד פעמי בשפע" (רח' פתח תקוה)
נכתב ע"י ביקי;1227121:nlk משלוח מדהים!!!
איפה קנית את הקופסאות? ואת הקשים המדהימים?
מהמם!נכתב ע"י nlk;1226959:וזה שלי:
שייק ירוק
2 עוגות מוס קטנות
ו2 קייק פופס
מה המתכון של השיק פרות?נכתב ע"י כוכב;1227253:שייק פרות+ עוגת גבינה
מטאור!!נכתב ע"י מטאור;1227095:על קבלות כתבתי פורים שמח - במקום לעצב כרטיס...
הילדים והבעל תפקדו כמשלוחנים עם לוגו על החולצה.
היה מעייף אבל העיקר שכולם נהנו.
נכתב ע"י רותי;1227777:מה המתכון של השיק פרות?
נכתב ע"י מטאור;1227095:על קבלות כתבתי פורים שמח - במקום לעצב כרטיס...
הילדים והבעל תפקדו כמשלוחנים עם לוגו על החולצה.
היה מעייף אבל העיקר שכולם נהנו.
נכתב ע"י שרה רבקה;1227827:מטאור, נראה מהמם. מקוה שגם טעים...
מענין אותי:
א. המתכון....
ב. עשית חשבון כמה עלה לך כל משלוח? (סתם, היה לי ויכוח עם חברה לגבי העלות...)
מותר לי להדפיס לעצמי את הלוח?נכתב ע"י אא;1227837:משלוחי המנות שלי:
המשלוח והמגנט שהיה בתוכו
נכתב ע"י sarigold5;1227892:מותר לי להדפיס לעצמי את הלוח?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים