עזרה רעיונות למתנה לנשות אברכים לפורים

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו תמונה ממתנאל (קטנה) עם כיתוב על תורה

• הוסף לסימניות
תוספת למשכורת.

• הוסף לסימניות
עלו כאןמרעיונות מקסימים ותודה לכולם
הבעיה העיקרית שהציבור מורכב מסגנונות רבים סגורים ופתוחים והיינו שמחים למשהו יפה שידבר לכולם
כמןבן שמעבר למתנה מוסיפים גם שוקולדים שווים ומפנקים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כרטיספר
ארנק
ספר מתכונים
משטח סיליקון לאפיה ורידוד
סכין עם 2 ידיות כמו שכתבו, מאוד שימושי
סלייסר
מחבת או סיר טוב
זיכוי לחנות פיצה (לפני פסח וזה)
פמוטות מקריסטל

• הוסף לסימניות
יש לי משקל למטבח מוקסברגר, מאד יפה ונח
עולה 75 שח

• הוסף לסימניות
לדעתי-
פחות כדאי שיראו את הסכום במפורש
כי 80 ש''ח בברכל ממש נבלעים בתוך ההוצאות השוטפות.... לעומת פינוק כלשהו שלא היית מפרגנת לעצמך
מסכימה הדגש כאן זה באמת הלב וההשקעה וכמובן מצרפים מכתב מושקע ואישי

• הוסף לסימניות
אולי קוצץ ירקות
על זה שמקצצות ...
בשביל שבעליהם ישבו וילמדו

• הוסף לסימניות
משהו לעיצוב השולחן לארוחה.
קופסא לטישו (עומד, לא השוכב הסטנדרטי) כמו במסעדות. אני קבלתי ונהנתי
חבקים יפים- לא הפשוטים (ראיתי משהו מהמם עם פרחים)
לגבי מכשיר חשמלי זול- היה לי טוסטר של50 והחזיק לי כמה שנים אח"כ קניתי יקר תוך חודשיים נשבר, אולי עניין של מזל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה