כן, מש ככהאממ רק אני רוצה פשוט מזומן????
למתנה מעניינת ומקורית-סבתא צעירה עם מפר זוגות צעירים וכגם משפחות עם ילדים
הבו עצות ורעיונות למתנה אחידה לכל משפחה
וגם-תפריט,תוכנית,קדימה חנוכה מתקרב!
למי את הכי רוצה לתת?כן, מש ככה
להתמקד על משחק/ספר לילדים או משהו לנוי או כלי מטבח?
על מה ללכת?
אשמח לראות תמונה של הערכה או לקבל פרטי יצירת קשר עם החברה. תודה!למתנה מעניינת ומקורית-
מכירה מישהי שמוכרת ערכה מהממת לעוגיות רויאל אייסינג כל המוצרים בהשגחת בדץ ירושלים והרב לנדא
הכל נמצא בערכה, עוגיות מוכנות אבקת אינסטנט לרויאל אייסינג, צבעי מאכל, סוכריות וכו'
עםהוראות מפורטות, לילדים זה חוויתי ויצירתי במיוחד (גם לי היה כיף......)
יש לה ערכה מיוחדת לחנוכה - עם עוגיות בצורות של סביבון חנוכיה וכו'
הזמנתי כבר שיהיה לנו לחנוכה- פעם שעברה שעשינו היה מהמם וטעים
אני אבקש ממנה ואשלחאשמח לראות תמונה של הערכה או לקבל פרטי יצירת קשר עם החברה. תודה!
נשמע מענין, איפה קונים?משחק כייפי לילדים שגם ההורים מאד נהנים לשחק - יש משחק מסגנון משחקי "גיים בוי" שמוקרן הקיר ואנחנו היינו הדמויות, זאת טכנולוגיה חמודה מאד ומלהיבה מאד! כלומר כשאנחנו הלכנו הדמות הלכה כשזזנו שמאלה היא זזה שמאלה, יש נגיד מרוץ מכוניות שכל אחד קיבל הגה ולאן שהוא סובב את ההגה המכונית על הקיר נסעה.
לא קנינו,נשמע מענין, איפה קונים?
זה מה שהילדים שלי עשואשמח לראות תמונה של הערכה או לקבל פרטי יצירת קשר עם החברה. תודה!
לא קנינו,
השכרנו.
עלה לנו 800 ש"ח ואח"כ מצאנו עוד מישהי שמביאה את אותו הדבר ב-350.....
כמה עולה כזאת ערכה?זה מה שהילדים שלי עשו
הכל בא מוכן ונשאר רק הכיף.......
איך משיגים את זה?משחק כייפי לילדים שגם ההורים מאד נהנים לשחק - יש משחק מסגנון משחקי "גיים בוי" שמוקרן הקיר ואנחנו היינו הדמויות, זאת טכנולוגיה חמודה מאד ומלהיבה מאד! כלומר כשאנחנו הלכנו הדמות הלכה כשזזנו שמאלה היא זזה שמאלה, יש נגיד מרוץ מכוניות שכל אחד קיבל הגה ולאן שהוא סובב את ההגה המכונית על הקיר נסעה.
אשמח לקבל פרטים
תכתבי לי את המייל שלך אז אשיב לך עם המספראיך משיגים את זה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים