- הוסף לסימניות
ארנק
שעון
נגן
אח"כ הארנק נאבד אז ארנק חדש
והנגן מתכבס אז נגן חדש
שעון
נגן
אח"כ הארנק נאבד אז ארנק חדש
והנגן מתכבס אז נגן חדש
פשוט מחפשת גם דברים זולים, נגישים ולא מדי גדולים.כמה מתנות צריך? לא להגזים!!
חיפשתי פעם תיק רחצה כזה, אבל בסגנון חסידי. פעם שמעתי מבעלי שמכרו בחנויות הלבשה החסידיות. משהו יודע מה הכונה?מגבת מוצלחת למקוה...
זה רעיון גדול! קניתי אותו...תרתי משמעמטפחת חדשה (רק הוא רואה)...
סליחה שאני מתערבת שלא בהקשרעם תמונות ומשפטים בסגנון אוהבת וכדומה
פחות ילכו לאברך חסידי, ולליטאי כן?
זה מתאים, תלוי על מה. לדוג' בכולל הם יתביישו להוציא עט עם חריטה כזו ולכן הוא לא יהיה שימושי.סליחה שאני מתערבת שלא בהקשר
ואולי התגובה שלי גם לא במקום
אבל המשפט הזה ממש צורם לי
למה המשפטים הנ"ל לא מתאימים לאברך חסידי?
לדעתי אין קשר
ושוב סליחה אם זה לא במקום....
חח,סליחה שאני מתערבת שלא בהקשר
ואולי התגובה שלי גם לא במקום
אבל המשפט הזה ממש צורם לי
למה המשפטים הנ"ל לא מתאימים לאברך חסידי?
לדעתי אין קשר
ושוב סליחה אם זה לא במקום....
לא חושבת שיש בעיה גם עם עט עם חריטה יותר אישיתזה מתאים, תלוי על מה. לדוג' בכולל הם יתביישו להוציא עט עם חריטה כזו ולכן הוא לא יהיה שימושי.
משהו שנשאר בבית אין שום בעיה.
בדיוק.זה מתאים, תלוי על מה. לדוג' בכולל הם יתביישו להוציא עט עם חריטה כזו ולכן הוא לא יהיה שימושי.
משהו שנשאר בבית אין שום בעיה.
אני מהמגזר החסידי וגם לא חושבת שיש בעיה.לא חושבת שיש בעיה גם עם עט עם חריטה יותר אישית
אבל אני מהמגזר הליטאי ולא החסידי ...אולי לכן![]()
לסכם כמעט יובל חיים במשפט?מה עוד לימדו אותך?
הר''מ שלי בישיבה היה אומר בהדרכת חתנים -חבל רק שלא לימדו את כלל נשות עמ"י להסתפק בשוקולד.
ואני לתומי חשבתי שתכשיט ב3000 ש"ח זה משהו חסידי, כנראה שיש כמה דרגות של ליטאיות.כשאני קניתי לאשתי מתנה צמיד טניס ב3000 שקל לבר מצוה של הבן
בעלי החסידי נהנה לקבל ככל הנראה... אולי לא?שוקולדים וחטיפי אנרגיה טעמי וכאלה..אוממ...
עדיין חסר לי רעיונות יותר יומיומיים.
משהו בכיוון של השוקולדיים הליטאיים, יש לציין
בגרסה חסידית..
וכמה דרגות של חסידות.ואני לתומי חשבתי שתכשיט ב3000 ש"ח זה משהו חסידי, כנראה שיש כמה דרגות של ליטאיות.
בחרת לך קרובים וחברים יקרים מאוד - "טייערע אידן..."יש לנו כמה קרובים וחברים חסידיים, עולם המושגים שם שונה לגמרי,
כשאני קניתי לאשתי מתנה צמיד טניס ב3000 שקל לבר מצוה של הבן [אחרי פאה ב11 כן?]
הוא קנה סט זהב ויהלומים בכמעט פי עשר
בסדר, זה ההואואני לתומי חשבתי שתכשיט ב3000 ש"ח זה משהו חסידי, כנראה שיש כמה דרגות של ליטאיות.
כשאני קניתי לאשתי מתנה צמיד טניס ב3000 שקל לבר מצוה של הבן [אחרי פאה ב11 כן?]
לבר מצוה של הבן?ואני לתומי חשבתי שתכשיט ב3000 ש"ח זה משהו חסידי, כנראה שיש כמה דרגות של ליטאיות.
זה ברור.וכמה דרגות של חסידות.
טוב לדעתבחרת לך קרובים וחברים יקרים מאוד - "טייערע אידן..."
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים