מידע שימושי רעיונות למתנות לר''ה עבור גננת מורה אמא וכו'שתפו אותנו ברעיונות שלכם!

• הוסף לסימניות
הרעיון שלי לסבתא היקרה לחתוך תפוחים לחצי ולסדר בצלחת זהב מעוטרת
לגזור תמונות של כל הנכדים בצורת תפוח ולהדביק עם דבש את התמונות על כל חצי תפוח מלמעלה (התמונה עם למינציה כמובן) וכשמגישים את זה ורואים את התפוחים עם התמונות זה משמח את הלב...
כמובן שנוסיף לזה גם דבש באמצע או על כל תמונה נגיעות דבש יש אפשרות לסגור עם צלופן וסרט להגשה מיוחדת! בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני בעז"ה מתכננת לעשות לוח שנה חודשי - ספירלה עם ימי ההולדת של כולם
בדף הראשון יהיה האיחולים לשנה החדשה
אגב, יש ראשי תיבות לשנת תשע"ו?

• הוסף לסימניות
פורס תפוחים, מחזיק מפיונים- משהו קטן לתחילת שנה לגננת, מטפלת וכו'

• הוסף לסימניות
אני בכל שנה מכינה למורות וגם לרעבעס את אותו דבר.
שוקולדים שאני מכינה בבית לבד. ממולאים בכל מיני מילויים [קרמל, אוכמניות, חלבה, קרם קפה וכדומה] בתוך כלי בצורת תפוח [שיש בכל החנויות בערב ראש השנה.
המורות נהנות חבל"ז והנשים של הרעבעס גם להן מגיע....[וגם הרעבעס נהנים...]

את הכלי אני אורזת יפה בצלופן ומכניסה ברכה יפה.
קל להכנה, מרשים ולא יותר מדי יקר. [בקושי התחלנו שנה.....]

• הוסף לסימניות
בקר, רעיון יפה, את יכולה להביא הוראות איך להכין את השוקולדים האלו? יש לי תבניות מתאימות אבל לא מרשמים, תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אפשר לרכוש קופסאות איחסון שקופות עם מכסה אדום או ירוק. מעמידים את המכסה כגב וממלאים את הקופסה בתפוחים אדומים/ירוקים. צלופן סרט וברכה יפה ישלימו את העיצוב.
אפשר להוסיף גם צנצנת דבש.

היו גם שנים שאפיתי פס של עוגת דבש עד שבאחד הימים עלה בדעתי שאם הגננת/הרבעס אינסטניסטים זה מתעופף לפח וחבל על ההשקעה של זמן וחומרים .

באחת השנים הבאתי לגננות לוח שנה מגנט של וקסברגר ולרבעס אגדה לחגי תשרי (שנה אחרי שזה יצא. היום בטח לכל הרבעס יש כמה וכמה ספרים כאלה בארון)

בשנים האחרונות נתתי לגננות חפיסת שוקולד בעטיפה מעוצבת אישית עם תפוח (אחד) וצנצנת דבש קטנה בתוך צלופן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rachel27;1747783:
בשנים האחרונות נתתי לגננות חפיסת שוקולד בעטיפה מעוצבת אישית עם תפוח (אחד) וצנצנת דבש קטנה בתוך צלופן

ולמה חיפשת את הילד??? לתפוח?
ממש משלוח מנות לראש השנה...;););)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chanak4;1747753:
בקר, רעיון יפה, את יכולה להביא הוראות איך להכין את השוקולדים האלו? יש לי תבניות מתאימות אבל לא מרשמים, תודה רבה.

זה כלום להכין, אבל נראה מאוד מכובד ויפה

מתכון ל 30 פרלינים:
300 גרם שוקולד מריר
4 כפות שמן

מילוי:
קרם קרמל או קרם חלבה או מלית אוכמניות או קרם נוגט או חמאת בוטנים או ממרח אגוזי לוז או כל מלית אחרת. ניתן לגוון.

ממיסים בסיר כפול או על הלהבה הנמוכה ביותר את השוקולד והשמן ומקפידים לערב כל הזמן.
אחרי שהשוקולד נמס ממלאים תבנית סיליקון לשוקולדים בשוקולד וממתינים בערך 2 דקות. הופכים את התבנית ומחזיקים באוויר מעל ניר אפיה [שיקבל בשמחה את טפטופי השוקולד ויאסוף אותם לשימוש חוזר]. מתקבלים תבניות שהשקעים שלהן ממולאות שוקולד בתחתיתן ובדפנות.
מכניסים למקרר למספר דקות עד שהשוקולד מתקשה. מוציאים מהקירור.
מעבירים את המלית שבחרת לשקית זילוף ובעזרת צנטר דק ממלאים את התבניות עד 3/4 גובה. מטלטלים מעט את התבנית כדי שהמלית תשתטח.
מחזירים לקירור לעוד בערך 1/4 שעה ואחר כך ממלאים את ה 1/4 הנותר בשקעים בשוקולד.
מקפיאים לפחות 1/2 שעה ומשחררים הפרלינים. אםהם לא משתחררים בקלות, מקפיאים עוד קצת.

בשוקולד שהצטבר על ניר האפיה משתמשים שוב. אוספים אותו בעזרת מרית או כשהוא קשה בקילוף מניר האפיה וממיסים שוב.

אם ממלאים בקרם נוגט, אפשר להוסיף לשוקולד המומס 1 כף אבקת נוגט. אם משתמשים בחמאת בוטנים- 1 כף חמאת בוטנים.

נשמר היטב בקירור בקופסא אטומה עם ניר סופג ומעליו נילון בין שכבה לשכבה וגם מעל השכבה העליונה.

שנה טובה ומתוקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פשוט;1747793:
ולמה חיפשת את הילד??? לתפוח?
ממש משלוח מנות לראש השנה...;););)

חחחחחחח זה אולי נשמע לך מפוצץ אבל זה משהו מאוד קטן וסימלי כל העיצוב נכנס בשקית צלופן בגודל שקית אוכל :D השוקולד 8 ש"ח. הדבש 3.5. תפוח קטן (קונים אותם קטנים בתוך רשת) מתוך התפוחים שקניתי לחג ואל תשכחי שעיצוב והדפסה לא עולה לי:)

• הוסף לסימניות
יש תבנית סיליקון מיוחדת לשוקולדים?

• הוסף לסימניות
שנה אחת אפיתי לחמניות קטנות מאד, בצורת רימון. עיגול, ועליו עושים את הכותרת של הרימון עם קורצן בצורת כוכב ומעמידים אותו שיצור את צורת הכותרת. ואופים.
עטפתי בנייר צלופן, יצא ממש מתוק!! כמובן עם ברכה יפה.
שנה טובה לכולם!

קבצים מצורפים

• S8300524.JPG
    1.3 MB · צפיות: 118
  • הוסף לסימניות
הנה מה שאני שולחת בכל שנה לרבעס / גננות / מורות

קבצים מצורפים

• אלול תשעא 053.jpg
    KB 214.9 · צפיות: 178
  • אלול תשעב 045.jpg
    KB 288.2 · צפיות: 173
  • אלול תשעג_0232.jpg
    KB 473.3 · צפיות: 161
  • אלול תשעד_0002.jpg
    KB 293.7 · צפיות: 177
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;1748142:
מדהים!!!!!
מאיפה קנית את התפוחים הקטנים?

בחנויות פרחים ובחנויות של אביזרים ועיצובים מוכרים תמיד לפני ראש השנה.

• הוסף לסימניות
תבניות סיליקון לשוקולד

נכתב ע"י פיגי;1747870:
יש תבנית סיליקון מיוחדת לשוקולדים?

כן, החומות הקטנות
אבל זה לא אומרת שסיליקון קטנות רגילות לא מתאימות. תלוי בגודל ובצורה

• הוסף לסימניות
היה שנה שעברה במשיח תפוחים בכל מיני צורות צבעים אולי גם הפעם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1747387:
אני בעז"ה מתכננת לעשות לוח שנה חודשי - ספירלה עם ימי ההולדת של כולם
בדף הראשון יהיה האיחולים לשנה החדשה
אגב, יש ראשי תיבות לשנת תשע"ו?

מה הגודל שכדאי לעצב?
A4 לא יהיה רחב מידי או שכדאי לקצץ קצת מהאורך ולעשות נניח 21X25?
אשמח לשמוע מהמנוסות
תודה!

• הוסף לסימניות
עוד רעיון, להכין עוגת תפוחים ודבש בצורת תפוח זה קלאסי ומעניין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה