מידע שימושי רעיונות למתנות לר''ה עבור גננת מורה אמא וכו'שתפו אותנו ברעיונות שלכם!

• הוסף לסימניות
אני מארגנת בעז"ה בימים הקרובים עיצובי לוחות שנה ועוד רעיונות לשנה החדשה (בתשלום),
מי שמעונינת לקבל פרטים שתשלח לי מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פודינג וניל;1754543:
את המקלות של הדבש מוכרים בחנויות של חד פעמי??

כן. ראיתי גם בזול בשפע בשנה שעברה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בש;1748296:
כן, החומות הקטנות
אבל זה לא אומרת שסיליקון קטנות רגילות לא מתאימות. תלוי בגודל ובצורה

אני הכי אוהבת להשתמש בתבניות סיליקון הקטנות החומות לשוקולדים- בזכות הגמישות של הסיליקון השוקולדים יוצאים בקלות מהתבנית ולא נשברים. יש לי מלאי עצום של תבניות פלסטיק כמו שהיו פעם ואני כמעט ולא משתמשת בהם אלא אם כן אני צריכה משהו מסוים שאין לי בסיקון [ויש לי הרבה גם של סיליקון]

צפה בקובץ המצורף 253121

צפה בקובץ המצורף 253122

• הוסף לסימניות
מדהים! יש לי כמה כאלה בבית ולא חשבתי שזה יכול לצאת כ"כ יפה ואסתטי.
איך את מכינה את השוקולד? ואיך משלבים אותו עם חמאת הבוטנים?
תודה

• הוסף לסימניות
שתפי אותנו במתכונים, נראה מעולה!!!

• הוסף לסימניות
מדהים! יש לי כמה כאלה בבית ולא חשבתי שזה יכול לצאת כ"כ יפה ואסתטי.
איך את מכינה את השוקולד? ואיך משלבים אותו עם חמאת הבוטנים?
תודה

שתפי אותנו במתכונים, נראה מעולה!!!

כל כך פשוט וקל שזה אפילו מצחיק. הבנות שלי גם מכינות את זה כי זה כל כך כלום.

הבסיס הוא שוקולד מריר או לבן מומס עם מעט שמן בסיר קטן על להבה הכי נמוכה תוך כדי ערבוב מתמיד בכדי שלא ישרף. היחס הוא כף שמן ל-50 גרם שוקולד.

ממיסים בסיר שוקולד בכמות הרצויה ומתחילים לשחק עם הטעמים והצבעים.
אפשר להוסיף ל 150 גרם שוקולד לבן 2 כפות אבקת נוגט או קרם נוגט ואז מתקבל גוון חום בהיר [דומה למוקה]. בתמונה הוספתי חמאת בוטנים באותו יחס.
אפשר להוסיף ממרח חלבה ואז הוא נשאר לבן.
ואפשר גם להשאיר אותו כמו שהוא- לבן.

ממלאים בתבנית רק שליש גובה או חצי. מקפיאים ואז חוזרים על הפעולה עם שוקולד שחור. אם הוספת טעם ללבן- לא כדאי להוסיף שוב לשחור.

הכל ענין של משחק צבעים- קודם שחור, או קודם לבן וכו'.

לפעמים, ולצערי אין לי תמונה כזו בנמצא כרגע [אולי עוד יהיה] אני עושה 3 צבעים- קודם שחור, אח"כ לבן בתוספת חמאת בוטנים או נוגט ובסוף לבן. מתקבל שוקולד ב-3 צבעים. מרשים מאוד.

אפשר להוסיף לשוקולד המומס גם אגוזים טחונים, בוטנים טחונים וכו' תתחילו לפתח את הדמיון. הכל ענין של קצת "להתפרע במחשבה"....

בתמונה שצרפתי למעלה השוקולד הלבן מעורב במחמאת בוטנים. הוא ממש נימוח...נמס בפה וממכר.

פשוט תתחילו להפעיל את הדמיון. זה לא כלום מעבר לזה. אבל לא כשרון מיוחד.

אני משתמשת בשוקולדים האלו כבסיס לפטיפורים שונים, כמו כאן:

צפה בקובץ המצורף 253137

אני אוהבת להתאים את צבע השוקולד לצבע חד פעמי בבר של אירוע. קצת צבע מאכל [אבקתי, או ג'ל ולא נוזלי...] והבר משתדרג [כן, אני יודעת, יש כאלו שלא יאהבו את זה, אבל בתכל'ס זה שדרוג חבל"ז] כמו כאן [ליולדת שילדה בת אני אוהבת להוסיף קצת צבע אדום ללבן ומתקבל גוון ורוד וליולדת שילדה בן אני מוסיפה כחול ומתקבל תכלת]:

צפה בקובץ המצורף 253139

• הוסף לסימניות
והנה הרעיון שלי למתנה לסבתא:
אקורדיון עם תמונות מסתובבות של הילדים,
מצד אחד תמונה של הילד מצד שני ברכה שהוא בעצמו כתב/ צייר.

הדרכה מפורטת תוכלו למצוא כאן

קבצים מצורפים

• שנה טובה לסבתא.jpg
    KB 659.2 · צפיות: 104
  • הוסף לסימניות
אני עושה את אותם שוקולדים אבל בתהליך הכנה קצר יותר ופרקטי:
אני מכניסה לשקית אוכל שוקולד עם קרם כלשהוא סוגרת ומכניסה לכלי עם מים רותחים, אחרי 3 דקות השוקולד נמס אני עושה חור קטן בשפיץ ומזלפת במרכז של השקע בתבנית, מקפיאה ל5 דקות ומזלפת שוקולד בגוון נוסף, כך אני עושה 3-4 שכבות, יוצא מהמם, קל, אסטתי ומושלם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3632;1755137:
אני עושה את אותם שוקולדים אבל בתהליך הכנה קצר יותר ופרקטי:
אני מכניסה לשקית אוכל שוקולד עם קרם כלשהוא סוגרת ומכניסה לכלי עם מים רותחים, אחרי 3 דקות השוקולד נמס אני עושה חור קטן בשפיץ ומזלפת במרכז של השקע בתבנית, מקפיאה ל5 דקות ומזלפת שוקולד בגוון נוסף, כך אני עושה 3-4 שכבות, יוצא מהמם, קל, אסטתי ומושלם!

פעם הייתי עושה כך. עד שקרה לי כמה פעמים שהשקיות אוכל היו דפוקות והיו בהם חורים קטנים ואז נכנס קצת מהמים שבקערה ונדפק השוקולד כולו כי הוא נהרס במגע עם מים. מאז אני עובדת עם סיר- קצת יותר טקחה ולכלוך אבל הרבה יותר בטוח...ובד"כ כשאני מכינה שוקולדים אז זה כמות גדולה [כ 150-200 יחידות] ויותר קל כבר להמיס בסיר כמות שוקולד כזו...

• הוסף לסימניות
האם השוקולד לא נמס בשהייה ממושכת מחוץ למקפיא?

• הוסף לסימניות
מי שרוצה ברכון מדהים לסימני ר"ה אשכנז/ספרד
עם תמונה מקדימה
תפנה אלי באישי עם מייל ואשלח לה דוגמא ומחיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מ גרפיקאית;1753898:
אני מארגנת בעז"ה בימים הקרובים עיצובי לוחות שנה ועוד רעיונות לשנה החדשה (בתשלום),
מי שמעונינת לקבל פרטים שתשלח לי מייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

ניתן לשלוח גם בפרטי כתובת מייל, ואשלח בס"ד למעונינות פרטים ודוגמאות...
מחירים נוחים מאד ועיצובים מתוקיםםם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י save as;1755397:
האם השוקולד לא נמס בשהייה ממושכת מחוץ למקפיא?

אם זה למורה או גננת וכיוצ"ב. ישר מהמקפיא בבוקר למזגן בת"ת או בית הספר. בינתיים כל שנה קבלתי רק תודות...

הנה מה שאני מכינה לשנה זו [בקופסא המלבנית הקטנה אני אשים שוקולדים מיוחדים שאני אכין, עכשיו רק צילמתי כדי שתוכלו להשתמש גם אתם ברעיון....]

הנה עם צלופן:

צפה בקובץ המצורף 253298
ובלי, להתרשמות טובה יותר:

צפה בקובץ המצורף 253297

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;1755355:
פעם הייתי עושה כך. עד שקרה לי כמה פעמים שהשקיות אוכל היו דפוקות והיו בהם חורים קטנים ואז נכנס קצת מהמים שבקערה ונדפק השוקולד כולו כי הוא נהרס במגע עם מים. מאז אני עובדת עם סיר- קצת יותר טקחה ולכלוך אבל הרבה יותר בטוח...ובד"כ כשאני מכינה שוקולדים אז זה כמות גדולה [כ 150-200 יחידות] ויותר קל כבר להמיס בסיר כמות שוקולד כזו...
לצורך העניין אני משתמשת עם שקיות מזון איכותיות.
ואני מכניסה לסיר עם מים רותחים 3 שקיות שבכל שקית 100 גר' שוקולד חום או לבן, אני משתמשת עם שקית אחת מסיימת פותחת שקית שנייה הכל נשאר נקי לא נאבד לי שוקולד ולא מתקשה היות ואני משאירה את השאר במים החמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3632;1755585:
לצורך העניין אני משתמשת עם שקיות מזון איכותיות.
ואני מכניסה לסיר עם מים רותחים 3 שקיות שבכל שקית 100 גר' שוקולד חום או לבן, אני משתמשת עם שקית אחת מסיימת פותחת שקית שנייה הכל נשאר נקי לא נאבד לי שוקולד ולא מתקשה היות ואני משאירה את השאר במים החמים.

השקיות שהשתמשתי היו הכי איכותיות שיש...[חבילה ב 10 ש"ח...]
אני מעדיפה כך. אבל כל אחת מה שנח לה....
בכל מקרה לא נאבד לי אפילו לא גרם של שוקולד....

• הוסף לסימניות
בקר, חבל שאני לא גננת של הבת שלך...
כמה יוצא לך עלות לכל משלוח כזה בערך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chanak4;1755640:
בקר, חבל שאני לא גננת של הבת שלך...
כמה יוצא לך עלות לכל משלוח כזה בערך?

אין לי ילדה בגן....אולי חבל שאת לא מורה שלה...

בערך 25 ש"ח

• הוסף לסימניות
מה שאני עשיתי השנה לאמא/סבתא-
תוך כדי הכנת העוגיות פתאום עלה לי הרעיון...

קבצים מצורפים

• שנה טובה תשעו.jpg
    3.4 MB · צפיות: 134
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י hbecker;1755510:
אם זה למורה או גננת וכיוצ"ב. ישר מהמקפיא בבוקר למזגן בת"ת או בית הספר. בינתיים כל שנה קבלתי רק תודות...

הנה מה שאני מכינה לשנה זו [בקופסא המלבנית הקטנה אני אשים שוקולדים מיוחדים שאני אכין, עכשיו רק צילמתי כדי שתוכלו להשתמש גם אתם ברעיון....]

הנה עם צלופן:

צפה בקובץ המצורף 253298
ובלי, להתרשמות טובה יותר:

צפה בקובץ המצורף 253297
איפוא השגת את המחזיק מפיונים ואת המקל של הדבש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה