- הוסף לסימניות
נכתב ע"י SPOT;1756043:איפוא השגת את המחזיק מפיונים ואת המקל של הדבש?
בחנות חד פעמי בעיר בו אני גרה. אני בטוחה שיש בכל חנויות החד פעמי [ראיתי כל מיני פרסומות] ואם לא בדיוק כזה אז דומה...
נכתב ע"י SPOT;1756043:איפוא השגת את המחזיק מפיונים ואת המקל של הדבש?
נכתב ע"י hbecker;1755355:פעם הייתי עושה כך. עד שקרה לי כמה פעמים שהשקיות אוכל היו דפוקות והיו בהם חורים קטנים ואז נכנס קצת מהמים שבקערה ונדפק השוקולד כולו כי הוא נהרס במגע עם מים. מאז אני עובדת עם סיר- קצת יותר טקחה ולכלוך אבל הרבה יותר בטוח...ובד"כ כשאני מכינה שוקולדים אז זה כמות גדולה [כ 150-200 יחידות] ויותר קל כבר להמיס בסיר כמות שוקולד כזו...
נכתב ע"י sarit m;1756665:אז איך בעצם את מזלפת את השוקולד בתבניות?
נכתב ע"י hbecker;1756667:אני מעבירה את השוקולד המומס לשקית זילוף מיוחדת לשוקולד ומזלפת....לי הכי נח כך....
נכתב ע"י sarit m;1756671:מה זה שקית זילוף מיוחדת לשוקולד? איפה משיגים?
תודה על העזרה!
נכתב ע"י hbecker;1754558:אני הכי אוהבת להשתמש בתבניות סיליקון הקטנות החומות לשוקולדים- בזכות הגמישות של הסיליקון השוקולדים יוצאים בקלות מהתבנית ולא נשברים. יש לי מלאי עצום של תבניות פלסטיק כמו שהיו פעם ואני כמעט ולא משתמשת בהם אלא אם כן אני צריכה משהו מסוים שאין לי בסיקון [ויש לי הרבה גם של סיליקון]
צפה בקובץ המצורף 253121
צפה בקובץ המצורף 253122
נכתב ע"י פילפל;1760343:איפה קנית את התבניות האלו? ומה העלות שלהן?
יש מבחר גדול באליאקספרס, וממש בזול (דולר ומעלה...)
השאלה אם יש כמה סוגים בתבניות סיליקון וצריך תו תקן, או שהכל אותו דבר והמשווקים בארץ גם מביאים משם... איך אפשר לדעת?
נכתב ע"י ת'כלס;1760462:יש סוגים של תבניות סיליקון שיש בהם שומן אסור.
לבדוק מהיכן קונים.
נכתב ע"י hbecker;1760366:קניתי בארץ בכל מיני מקומות וחלק הביאו לי מחו"ל. אבל נראה לי שאין בעיה להביא מאליאקספרס. בארץ עולה 15-17 תלוי איפה.
נכתב ע"י 3632;1760930:באושר עד יש ים של סוגים ב12 ש"ח
נכתב ע"י hbecker;1754675:כל כך פשוט וקל שזה אפילו מצחיק. הבנות שלי גם מכינות את זה כי זה כל כך כלום.
הבסיס הוא שוקולד מריר או לבן מומס עם מעט שמן בסיר קטן על להבה הכי נמוכה תוך כדי ערבוב מתמיד בכדי שלא ישרף. היחס הוא כף שמן ל-50 גרם שוקולד.
ממיסים בסיר שוקולד בכמות הרצויה ומתחילים לשחק עם הטעמים והצבעים.
אפשר להוסיף ל 150 גרם שוקולד לבן 2 כפות אבקת נוגט או קרם נוגט ואז מתקבל גוון חום בהיר [דומה למוקה]. בתמונה הוספתי חמאת בוטנים באותו יחס.
אפשר להוסיף ממרח חלבה ואז הוא נשאר לבן.
ואפשר גם להשאיר אותו כמו שהוא- לבן.
צפה בקובץ המצורף 253139
נכתב ע"י nomi;1761676:עשיתי את המתכון יצא מדהים, רק רציתי לשאול האם את החמאת בוטנים את מוסיפה לשוקולד הלבן או החום?
וכן איזה שוקולד לבן , חלבי? כי אני רוצה שזה יצא פרווה אבל הטעם של הצמקאו הלבן לא משהו..
תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים