אם זה מה שהמורה רוצה אז סבבה.פעם כשאספתי שאלתי את המורה
ןהיא ביקשה את הכסף מזומן.
לא נעים להביא ככה.. זה ניראה לי קצת זלזול כזה..פעם כשאספתי שאלתי את המורה
ןהיא ביקשה את הכסף מזומן.
חשבתי עלזה דווקא.. אם לא יהיה ברירה אז זה מה שאעשה.. אבל אולי יהיה רעיון יפה שמכבד ומכובד..הדבר הכי שימושי זה כרטיסי מתנה בהרבה חנויות. (גיפטא, פוקס וכו')
עם דברים אחרים הרבה פעמים אין מה לעשות
למה זלזול? אני גם הייתי שמחה למזומן.לא נעים להביא ככה.. זה ניראה לי קצת זלזול כזה..
אם מעצבים את זה יפה, זה יכול להיות ממש מכובד.חשבתי עלזה דווקא.. אם לא יהיה ברירה אז זה מה שאעשה.. אבל אולי יהיה רעיון יפה שמכבד ומכובד..
אם זה מה שרצתה זה סבבה..למה זלזול? אני גם הייתי שמחה למזומן.
בכל מקרה הבאתי בצורה מכובדת
במעטפה עם שוקולדים וכד'
ארוז בצלופן עם פתק.
ת'כלס ממש שמחתי, באמת לא היה לי זמן.אם זה מה שרצתה זה סבבה..
אבל ככה להביא למורה זה משדר לא היה לנו זמן לקנות אז הבאנו לך מזומן..
יש בזה משהו.. אבל זה מורה שמגיעה לה באמת לטרוח בשבילה קצת יותר מהרגיל..ת'כלס ממש שמחתי, באמת לא היה לי זמן.
לא די השעות והזמן שהקדשתי לנושא ועכשיו גם לרוץ לקנות מתנה / כרטיס כלשהו.
שייך לישאול?רוב המורות מבקשות כרטיס מתנה
תנסי לשאול את המורה מה היא רוצה חבל סתם להוציא כסף על מתנה שלא תהיה שימושית
לדעתי לגננת משהו יותר מכובד ולסייעות כוס עם שוקולדים כזה או משהו יותר בקטנהתגידו, לגננת בגן של 8 ילדים פלוס סייעת ומשלימות , כמה מכובד לתת בלי לרושש את ההורים?
כי זה ממש קצת ילדים, וצריך לחלק את הסכום בין כולן?
אה, ויש גם את הגננת של הצהרון והסייעת...מה עושים?
בטחשייך לישאול?
בטח!שייך לישאול?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים