מלון רעיונות לנופש לזוג ו4 ילדים

• הוסף לסימניות
יש למישהו רעיון למשפחה עם זוג ו4 ילדים לשבוע בבין הזמנים
יש את כינורות
מה עוד יש ?

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו בכמה חופשים שלהם ( הם חברים שלנו),אבל אין לי השוואה ממקומות אחרים. מאד נהננו, הילדים היו בעננים.
כל פעם זה במלון אחר וזה שונה.
יש תוכניות נחמדות וקייטנה לילדים ופינוקים בהפתעה גם שלא כתובים בתוכניה.
אני ממליצה:)

• הוסף לסימניות
תודה רבה
מה הסגנון של המשפחות חרדי, פתוח, דתי וחרדי

• הוסף לסימניות
יש את נופש ירוק, משפחות איכותיות בדרך כלל, סגנון אמצע, לא מודרניות מדיי ולא סגורות.

• הוסף לסימניות
לדעתי ממש יקר
ביררתי לזוג +5 ורצו ללילה 3000+

• הוסף לסימניות
יש מלון פארק בנתניה
בלי תוכניות אבל מחירים ממש סבירים

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו בכמה חופשים שלהם ( הם חברים שלנו),אבל אין לי השוואה ממקומות אחרים. מאד נהננו, הילדים היו בעננים.
כל פעם זה במלון אחר וזה שונה.
יש תוכניות נחמדות וקייטנה לילדים ופינוקים בהפתעה גם שלא כתובים בתוכניה.
אני ממליצה:)
מה המחירים שלהם?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, נופש עם משפחת ליפשיץ בשדמות מחולה
מישהו מכיר? אשמח לקבל המלצות או דיס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה