רעיונות לסוכה לתערוכת סוכות

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
הילד שלי (כיתה ד') צריך להביא לכיתה סוכה, לרגל סיום מסכת סוכה - לתערוכת סוכות.
אשמח לשמוע רעיונות ודרכי ביצוע
אם יש למישהו תמונה אשמח לראות!
תודה מראש לכולם

• הוסף לסימניות
את רוצה משהו מקורי או משהו תערוכתי?
מקורי אפשר לבנות למשל מוופלים- לחבר עם קסמים לתחתית מקלקר דחוס, זה יראה מעולה- אם תקני בטעם שוקו אז בכלל, את הסכך תוכלי לעשות מחמצוצים ירוקים וכן הלאה...

• הוסף לסימניות
תודה רבה
אבל מדובר על תערוכה שצריכה לעמוד, זו צריכה להיות סוכה ממקלות ארטיקים וכדומה
והרעיון צריך להיות אחת מהסוכות שבמשנה
הרעיון שלך אולי ניקח למסיבת הסיום..

• הוסף לסימניות
בקרית ספר יש כל שנה תערוכת סוכות ואח"כ יש תמונות בעיתון ניתן למצוא שם הרבה רעיונות או דרך הארגון שעומד מאחורי זה שמו דרכי חינוך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1074909:
שלום וברכה
הילד שלי (כיתה ד') צריך להביא לכיתה סוכה, לרגל סיום מסכת סוכה - לתערוכת סוכות.
אשמח לשמוע רעיונות ודרכי ביצוע
אם יש למישהו תמונה אשמח לראות!
תודה מראש לכולם

בכיתה של הבן שלי עשו את זה ג"כ עכשיו, בתמוז, סוף כיתה ג'. מצורפת תמונה של הסוכה שבנינו.
הסוכה מפוליגל, הגזע מ"טוטו" עטוף בריסטול חום, ענפי העץ ממה שקטפנו בחוץ, הכל על מצע של פוליגל שפיזרנו עליו מלא חול על דבק, וקצת פייטים כפרחים, בתוך הסוכה (לא כל כך ראו) היתה שרשרת מקצה לקצה. הכיף היה שהבן שלי יכל לבנות את זה כמעט בעצמו, זו לא היתה מלאכת מחשבת שצריכה דווקא את הידיים שלי.

בהצלחה!

קבצים מצורפים

• P7100015.JPG
    2.8 MB · צפיות: 261
  • הוסף לסימניות
אגב, עוד רעיונות שהיו בכיתה:
סוכה מאוד מאוד גבוהה, או מאוד מאוד נמוכה, סוכה עם 2 דפנות- ואפשר לקשט אותה יפה בפנים, ילד אחד לקח גמל ובנה עליו סוכה קטנה, ועוד אחד בתוך אניה. זה מה שאני זוכרת כרגע.
הרבה ממקלות ארטיקים, פוליגל, קאפה (ככה כותבים את זה?) או קרטון ביצוע.

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה לפני 8 שנים, הכל עם קלקר מצופה בטפט וגפרורים:

קבצים מצורפים

• מסכת סוכה.pdf
    KB 256.8 · צפיות: 243
  • הוסף לסימניות
תודה רבה !!
תמי זה מקסים.
חנון - איזה מדהים! לקחתם לכל הכיתה את כל הרעיונות... אפשר קצת יותר הסברים? ממה הקופסא שבפנים. איך תקעתם את המדפים. איך עשויות כל הדפנות? זה נראה ממש דפנות אמיתיות! ואם יש לך תמונות יותר ברורות, ומקרוב אני מאד אשמח. הרעיון ממש מוצא חן בעיני!!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בכל ת"ת בסיום מסכת סוכה עושים תערוכת סוכות כשרות/פסולות לפי ההלכות של המשנה.
יש לי תמונות מקסימות מהתערוכה שהבן שלי השתתף בשנה שעברה אבל בכול התמונות יש ילדים ואין לי רשות לפרסם.
בכל אופן הבן שלי הכין סוכה על ספינה ספינה אם אני לא טועה הוא בנה מדופלו וסוכה במקום לבנות קנינו בשקלים בודדים בחנות יצירה סוכה מקרטון לבניה עצמית, הוא צבע בנה והדביק על הספינה.
היה מרשים אם כי לא במקום הראשון...

• הוסף לסימניות
תודה!
אולי יש שם איזה רעיון מבריק שתוכל לתאר לי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1075005:
חנון - איזה מדהים! לקחתם לכל הכיתה את כל הרעיונות... אפשר קצת יותר הסברים? ממה הקופסא שבפנים. איך תקעתם את המדפים. איך עשויות כל הדפנות? זה נראה ממש דפנות אמיתיות! ואם יש לך תמונות יותר ברורות, ומקרוב אני מאד אשמח. הרעיון ממש מוצא חן בעיני!!
תודה רבה!
בשמחה!
הדפנות הגדולות והמדפים עשויים מקאפה, הדופן האחורי [שעל זה מודבקים כל הסוכות] הוא מקלקר, לצערי אין לי תמונות יותר ברורות אבל תנסי להגדיל את האחוזים בקובץ תראי את זה יותר גדול, רציתי להעלות את זה כתמונה רגילה או בקובץ וורד והוא לא נתן לי
הכל הודבק עם דבק חם
אני חושבת שיש לי את התרשים איך זה אמור להיות על הדופן האחורי

• הוסף לסימניות
המבריקים הם גם המושקעים...את רוצה להשקיע?
כמו שאני מבין זה בא מהצד השני קודם בודקים לאיזה הלכה במשנה הילד מתחבר ואז בונים.
רוב הבסיסים הם מקלקר, מקלות רופא טבעי, אל בד לדפנות וכמובן ירק לסכך.

יש סוכה ע"ג סוכה, יש 2 דפנות, יש תחת לעץ יש על עגלה יש על סוס בקיצור אין ספור.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי שעשו סוכה ישנה- סוכה שנשארה בנויה משנה שעברה
שמו קישוטים דהויים (כנראה שמו אותם בשמש כמה ימים)
ופזרו פקעות אבק (אולי לקחו אותם ממתחת הארונות או משהו)
זה היה מאוד מוצלח ומקורי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת