פרווה רעיונות לסעודה שלישית חגיגית בסוכות

• הוסף לסימניות
בתכנית להכין שבלולי טונה בדומה למתכון שבחוברת של @ה. בקר
בנוסף אפשר להכין במקום חלות לחמניות ממולאות, או לחם שום, או פוקצ'ות וכד'

• הוסף לסימניות
אני הכי אוהבת לשדרג סעודה שלישית עם לחמים/לחמניות מעניינות במילויים שונים.
העלתי כמה אשכולות כאלה.
לדוגמה:

• הוסף לסימניות
נתנו פה פעם רעיון יפה וממש נראה לי מתאים לסיטאוציה-
לקנות בייגלים טעימים, לחתוך ולכין כל מיני ירקות למילוי- אם בא להשקיע גם קלויים,
וגבינות שמנת למיניהן ולעשות מעין בר שכל אחד מכין לעצמו מנה

• הוסף לסימניות
וואו אתן מדהימות ושופעות תודה רעיונות ממש מצוינים.
במיוחד שאני מכינה חלות לחג , אוכל לשדרג לביגלך לסעודה שלישית ולמלויים שהרי זהב נתנה.
ממש מעריכה!

• הוסף לסימניות
היה בהפסקת קפה רעיונות למתכונים לסעודה שלישית (סלט עסיסי ושבלול גבינות נראה לי ועוד משהו השבוע אני לא זוכרת...)

• הוסף לסימניות
סלט ברוקולי וקשיו
בלינצ'עס (גבינה אם אתם חלביים)
בורקס (אני אישית לא אוהבת כבד אבל אני מכירה כאלו שכן)
פשטידת בטטה
סלט פסטה טעים
לחמניות עם פטריות
אפשר גם להכין סלט או מטבל שהם רק לסעודה שלישית ואז זה יותר מיוחד...

• הוסף לסימניות
פשטידת ירקות טובה
גלילי טורטיות במילוי טונה וירקות
אם נהיה חלביים יהיה גם סלט חסה ברוטב חלבי וגבינה מלוחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה