פנאי רעיונות לסרטון ליום הולדת

• הוסף לסימניות
אנחנו מכינים סרטון יום הולדת של ברכות הפוכות-מסריטים מישהו קורע דף ואז מראים את הסרטון בהילוך הפוך וזה נראה כאילו מחברים גזרי נייר
יש למישהו עוד רעיונות להסרטות כאלה?

• הוסף לסימניות
לקפוץ מגבוה
לשפוך מים
לנסוע בבימבה
להתגלש במגלשה
להפריח בועות סבון
לסדר ולנקות(רצפה או שולחן)
להכניס מכונת כביסה
לשטוף כלים
בקיצור כל פעולה בהסרטה הפוכה

אולי לא הבנתי נכון את השאלה?...

• הוסף לסימניות
זה צריך להיות עם מילת ברכה
נגיד אני כותבת על חלון בטוש מחיק "מזל טוב"
ואז אני מנקה עם מגבון א הפוך זה כאילו אני עם מגבון כותבת "מזל טוב"

• הוסף לסימניות
אם כך אז למה הפוך?
פשוט תכתבו על דברים מענינים ותסריטו
כמו לכתוב בחול (עדיף על שפת ים)
לכתוב על אבק של מכונית
לכתוב בתוך קמח או אורז
לחרוט במשטח פסטלינה
לכתוב בגיר על מידרכה
ועוד רעיונות כאלו

• הוסף לסימניות
איך את עושה את זה שזה יחזור אחורה?
וחוצמזה את מצרפת לזה שיר שמע?
אני פםשוט רוצה לעשות משו גם בסגנון ואני לא יודעת איך....

• הוסף לסימניות
אני הסרטתי את הילדים "כותבים" באותיות מקליקס...

• הוסף לסימניות
להעיף בלוני הליום, כלומר להחזיר אותם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה