דרוש מידע רעיונות לעבודה לאברך?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אברך שמעוניין לעבוד כמה שעות ביום, גם בגלל כסף אבל לא רק, מחפש רעיונות למקורות הכנסה שיכולים לספק גם הכנסה מכובדת וגם סיפוק (כלומר לא חלוקת דואר או נקיון בנינים), אפשרות גם לפתיחת עסק עצמאי מהבית, אשמח בעיקר לרעיונות מנסיון (אישי או של קרוב וכו').
תודה מראש לתגובות

• הוסף לסימניות
סת''ם יכול להיות רעיון מעולה!!
עבודה לפי הלו''ז שלך,
כסף נחמד (בהנחה שאתה לא איטי),
ועבודה עם הרבה סיפוק...
צודק. אבל שכחתי שאני לא רוצה לא סת"ם ולא עריכה תורנית.

• הוסף לסימניות
גיל 24
אין תחומי הכשרה משמעותיים אבל מוכן לקבל הכשרה.
צפון הארץ.

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש דברים שאפשר להרוויח בהם הרבה יותר, האם אני טועה?
מכמה שעות ביום?
לא נראה לי...
אלא אם כן אתה הולך להשקיע על לימודים הרבה יותר קשים, בתחומים שמניבים יותר פרנסה....

• הוסף לסימניות
מכמה שעות ביום?
לא נראה לי...
אלא אם כן אתה הולך להשקיע על לימודים הרבה יותר קשים, בתחומים שמניבים יותר פרנסה....
כמה שעות ביום התכוונתי גם ל4 -5 שעות ביום האם גם בזה א"א להרויח יותר.
ומה הכונה לימודים יותר קשים?

• הוסף לסימניות
אין תחומי הכשרה משמעותיים אבל מוכן לקבל הכשרה.
יכולת עבודה עם מחשב?
בגרות?
כושר גופני?

(גיל 24 זה ממש תחילת החיים, אולי תחשוב כן על מקצוע נורמלי? הצעות כמו שפירטת לעיל, אנשים לוקחים בלית ברירה תחומי עבודה מסוג זה - רק לאחר שהגיעו להבנה שלא כדאי להם לעבור קורסים והשתלמויות בגיל כ"כ מאוחר,
אבל בגיל כמו שלך האפשרויות כולם ממש פתוחות בפניך)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יכולת עבודה עם מחשב?
בגרות?
כושר גופני?

(גיל 24 זה ממש תחילת החיים, אולי תחשוב כן על מקצוע נורמלי? הצעות כמו שפירטת לעיל, אנשים לוקחים בלית ברירה עבודות כאלה רק לאחר שבגיעו להבנה שלא כדאי להם לעבור קורסים והשתלמויות בגיל כ"כ מאוחר,
אבל בגיל כמו שלך האפשרויות כולם ממש פתוחות בפניך)
על ראשון ראשון..
יש יכולת עבודה עם מחשב.
בגרות, מאיפה? מהישיבה?
כושר גופני, רגיל?
כן אציין שיש לי מוסר עבודה גבוה.
ועל מה שכתב גיל 24.... זה גם אם אני רוצה עדיין ללמוד כמה שעות ביום ולא רק שעה או שעתיים?

• הוסף לסימניות
אוסיף לשאול, האם יש איזהה מוכן חרדי שעוזר להכוונה בנושאים האלו , (מפתח נותן הכוונה רק לעבודה כשכיר, האם יש גם כאלה שמכוונים לסוגי עבודות עצמאיים)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה