עזרה רעיונות לעבודות לא רגילות

• פותח הנושא nhfk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
צריכה לצורך כתבת תחקיר רעיונות לעבודות לא קונבנציונליות (קהל היעד הוא נשים אבל גם עבודות שנשמעות גבריות באות בחשבון)
עדיפות למידע על גובה השכר (זאת אומרת לא לכתוב לי "דוחפי נוסעים ברכבות ביפן" אלא לכתוב לי "דוחפי נוסעים ברכבות ביפן מרוויחים..." וכדומה)
וגם אם אתם מכירים בודקת ראשים שאפשר לראיין אותה, או שאתם יודעים כמה היא לוקחת לראש... או כל עבודה בסגנון, חשבתי על בוחן ריחות, או טועם מאכלים וכדומה.

בקיצור, בוא נראה אותכם מפגיזים....

• הוסף לסימניות
בנתבג יש זיכיון לחברת מוניות רשמית אחת ואסור לחאפרים לבוא ולקושש נוסעים.
לצורך זה יש בנתבג ציידי מוניות פיראטיות.
אלה פקחים שתפקידם לרחרח ולהבחין מבין האנשים הממתינים לשבים לארץ מי קרוב משפחה שלוקח בחינם ומי חאפר .
ואיך יודעים?
רואים לפי הפגישה של האנשים. אם מתנפלים אחד על השני בצעקות: "בוא הנה ברוך שנים לא ראינו אותך" מסתבר שזה אח.
אבל אם הפגישה הנרגשת מתחילה בלחישה: "ירושלים"? זה חאפר.

• הוסף לסימניות
הייתה לי שכנה שבאמת בדקה ראשים בבתים
70 ש''ח לשעה...
כנראה שזה היה מעט מדי ,
כי אחרי כמה חודשים היא עזבה

• הוסף לסימניות
אני מכיר בודק ראשים שמרוויח המון כסף. המון המון. מלאן ת'לפים. ובעונה החמה מרוב שהוא עובד קשה הוא כמעט לא בבית, אלא נודד בין ביתם של הילדים למוסדות החינוך. המחיר משתנה לפי סוג הראש שהוא בודק וזה יכול להגיע לסכומים דמיוניים.

דא עקא, כמו שאומרים, שלפעמים הוא לא מסתפק בבדיקה של הילד. כדי להגיע לשורש ולהבין למה ואיך, הוא בודק את הראשים של ההורים.

זה נעשה כמובן מתוך כבוד ורגישות אבל לפעמים אין ברירה. הטכניקות מסובכות ופתלתלות מה שמייקר להחריד.

ואם כבר להחריד,

אז מתי הם התחרדו?
אה, אני מבין, והראש שלו מלא בשטייגען או במונדיאל?
קושיות של ר' שימען? מפציץ?!
טוב, נראה, אני אדבר עם הראשיבע, זה לא יהיה קל אבל הקב"ה יעזור.
כל טוב כל טוב.

• הוסף לסימניות
מצנתר - זה מעניין אותך ?
אבל הוא לא רופא..הוא אינסטלטור...
הוא מצלם קווי ביוב מתחת לאדמה וכשצריך גם פותח את הסליחה..
אין הרבה בעלי מקצוע כאלה ואם את רוצה יש לי גם תמונות בזמן אמת..מאתמול.

• הוסף לסימניות
מצנתר - זה מעניין אותך ?
אבל הוא לא רופא..הוא אינסטלטור...
הוא מצלם קווי ביוב מתחת לאדמה וכשצריך גם פותח את הסליחה..
אין הרבה בעלי מקצוע כאלה ואם את רוצה יש לי גם תמונות בזמן אמת..מאתמול.

שזה אומר?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היתה כתבה כזו ב"קראט" של המודיע בשבוע האחרון.
אני יודעת, זו היתה כתבה על עובדות בעבודות לא רגילות, אני מתמקדת ברווחים - במשכורות, וחוץ מזה שזה עיתון פנימי והכתבה עם מגמה מאוד מסוימת בהתאם לנושא העיתון ולקהל היעד.
אבל תודה שהערת את תשומת ליבי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה