רעיונות לעסק

• הוסף לסימניות
מה שלא תבחרו לפתוח,
נקודה חשובה לתשומת לבכם:

אחד הדברים הכי קריטיים הם עמידה בשעות פתיחה.
לקוח שהגיע פעם ופעמיים והיה סגור כשהיה צריך להיות פתוח, לרוב לא ידפוק בדלת ביתכם.
הוא יעזוב ולא יחזור שוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירוני;1092604:
איך אני קונה את הדברים האלו?

הולך לחנות הכל בשקל, קונה כמה פריטים, ומחפש על האריזה את פרטי היבואן / משווק.

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות במחסני אבות ובנים
יש להם אתר, ויש גם חנויות בכמה ערים.
הפריטים שאנו מכירים מחנויות 'הכל בשקל' נמכרים שם במחיר אפסי של החל מ0.08 אגורות!

הרכישה באתר היא במינימום 600 ש"ח - [לא מתאים כ"כ לפרטיים] ובאריזות שלמות.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה מבנה ההבית שלך אך אולי זה מתאים להשכיר לס"ת או גרפיקאית וכד'

• הוסף לסימניות
סרטים וקשתות, כובעים (לחורף) וכל האקססוריז לילדות - זה מכירות הכי לוהטות! מזמינים הכל מאתר אליבאבא בגרושים - מגיע עם משלוח חינם (בד"כ) עד סניף הדואר הקרוב (חברה שלי הזמינה לדוג' סיכות עם סרט לילדות ויצא לה חצי שקל כל פריט, סרט עם גומי - 2 שקל וכו')
בכל אופן, שיהיה בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש חנויות שמשווקות להכל בשקל בת"א..
תחשבי קודם לאיזה סוג של חנות יש לך סבלנות. כמה משאבים וכמה כח את מתכוונת להפנות לחנות.

• הוסף לסימניות
מנסיון אישי, מכירה בבית - משעבדת אותך בכל שעות היום ללא קשר לשעות פתיחה,
קרי יומיים אחרי לידה כי זה פשוט פיקוח נפש
ואפילו אם תולה על הדלת פתק עם מסגרת אדומה קרה לי שיצאתי עם הילדים להסעה ב- 8 בבוקר ולקוח עמד בדלת.....
תשקלי טוב לפני שאת מכניסה כל עסק הביתה, כמובן תלוי במבנה הבית והמשפחה!
אני אכלתי הרבה קש. וכמובן שהקונים חושבים שממילא את מרוויחה, זה לא בחינם! אז שתעבדי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה