עזרה רעיונות לפתיחת מכירה ביתית

• הוסף לסימניות
אבל מה עסק שווה? שמעתי למשל שגרביים שווה ומוצרי אפיה לא

• הוסף לסימניות
גרביים/גרביונים גומיות לשיער זה אחד הדברים שצריכים שוטף יותר מכיפות למשל

• הוסף לסימניות
צריך לחשוב על מוצרים שהרווח הוא החל מ10 ש"ח למוצר ולא שקלים
כל פתיחת דלק בשביל 2 ש"ח של גומיות ושולחים ילדים זה מרגיז...
ואם יש משנת יוסף באזור הם מוכרים את כל מה שרשמו פה
וכן מוצרי חשמל וכו
אני מכירה הרבה מכירות שנסגרו בגללם

• הוסף לסימניות
מכירה לבגדי תינוקות. (סטים/בגדי ניו בורן/כובעים/)
חלוקים

• הוסף לסימניות
אפשר להזמין כמות של שעונים זולים באליאקספרס ולהרוויח הרבה.
לא מנסיון, תנסי ותעדכני.

• הוסף לסימניות
גם תליוני פנדורה מכסף שלי עלי אקספרס חבירה שלי מוכרת ומרוויחה ממש יפה מה שהיא קונה ב20 היא מוכרת ב80/100
ולמי שקונה זה שווה כי זה כסף ותליון אמיתי עולה בערך 300

• הוסף לסימניות
מדבקות קיר מעלי אקספרס.
אני מכירה מכירה של מדבקות קיר, אומנם לא מכירה קבועה, מוכרים שם מדבקות שאני מזמינה ב-13 ש"ח, במינימום 50 ש"ח.

• הוסף לסימניות
@שרה עטיל בדיוק פרסמו שמחפשים אנשים שיפתחו מכירה ביתית של עגלות שוק

• הוסף לסימניות
@שרה עטיל בדיוק פרסמו שמחפשים אנשים שיפתחו מכירה ביתית של עגלות שוק
הרבה פה משתמשים בעגלת שוק של משנת יוסף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה