רעיונות לציורים

• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מורה לציור בכיתות היסודי הנמוכות, אשמח אם תוכלו לתת רעיונות לציורים פשוטים וקלים, בשביל שיעורי הציור. תודה!

• הוסף לסימניות
במה אתן מציירות?
אני מספרת להם סיפור, לדוגמא הצב והארנב ואז מציירים אותם, או כל ציור שקשור לנושא הנלמד, אם לומדים לצבוע עיגול, מציירים כל מיני דברים עגולים, סוכריה, כדור וכו', לפני פורים למדתי על צבעים חמים, וקוים רכים, לקחנו בריסטול צירנו עליו קווים רכים, ומילאנו את החללים בצבעים חמים, אח"כ יצרנו מזה שקית למשלוחי מנות.

• הוסף לסימניות
אנחנו מציירות בצבעי קרש, אע"פ שאני חושבת שזה לא כ"כ מתאים לגיל...
בדיוק עכשיו סיימנו עם הציור של הארנב והצב...

• הוסף לסימניות
אחותי עשתה חוג ציור ולימדה לצייר ניקי
הבנות היו בשמיים.

• הוסף לסימניות
מטריה. על המקל צעיף ובקצהו מגף.
ולמעלה עננים וגשם.
ציור שאמא שלי היתה עושה שנים בחוג לציור

• הוסף לסימניות
הספר של ברזון לדעתי זה פיתרון הכי טוב... שם היא מסבירה לפרטים איך לצייר כל דבר אך תשאלי אותה לפני כן אם היא מסכימה

• הוסף לסימניות
הספר של דבורה ברזון בנדיקט הכי טוב לגיל הזה
זה ממש קל בשיטת שלבים
הבת שלי משוגעת על זה!

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה רעיונות וחלק גם סרוקים, אם את רוצה תכתבי לי מייל, (אפשר גם באישי) ואשלח לך.

• הוסף לסימניות
שלחתי לך מייל- תודה!

• הוסף לסימניות
אשמח אם תשלחי לי גם... :)
EFRAT4127 בגי'מל

• הוסף לסימניות
שכחתי לשתף אתכם בניקי שיצא,
הבנות היו מבסוטיות עד הגג!!!!!
אשמח אם תוכלו לתת לי רעיונות נוספים בסגנון הזה!
צפה בקובץ המצורף 184970
את הציור הזה ציירתי בנוסף במייפנט,
מזמן בא לי כבר לנסות לצייר ידני על המחשב, עכשיו זה סוף סוף יצא לפועל...

• הוסף לסימניות
וואי, מתוק!!!

• הוסף לסימניות
ממש ממש מתוק!

• הוסף לסימניות
יפייפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה