רעיונות לקיטנה עוברת

• הוסף לסימניות
הבטחתי לקבוצת ילדות בכתה ה' להכין להן יום פעילות ב"קיטנה עוברת" שהן עושות. אני מחפשת רעיונות יפים ולא מסובכים(משחקים, עבודות וכו') כל רעיון יתקבל בברכה.!!!

• הוסף לסימניות
להכין מחרוזים מחזיקי מפתחות.
אחד הדברים האהובים ביותר על בנות בגיל הזה: לחבר ביחד סיפור, להמחיז אותו ולהסריט במצלמה דיגיטלית. (לא בטוח שתספיקו הכל ביום אחד... תצטרכי להשאיר את גמר העבודה לאמא הבאה בתור)

• הוסף לסימניות
להכין פיצה ביחד
לתפור בובות תאטרון

• הוסף לסימניות
רעיון נחמד ששמעתי עליו:
הולכים לגינה יפה, ומצלמים את כל הילדות בפוזה נחמדה ליד עץ, בתלבושת כגון: כובע, אפודה. אפשר להוסיף אביזרים: סל שיחזיקו, כינור או חליל וכו' כיד הדמיון.
אחר כך שולחים שליחה לחנות פוטו קרובה שתדפיס את התמונות, והילדות בינתיים חוזרות הביתה ומכינות מסגרת יפה - על גבי קרטון ביצוע, הדבקה של עלים יבשים, חרוזים, גבס או מה שתרצו.
כשהתמנוות מגיעות מדביקים אותן למסגרת , והילדות חוזרות הביתה מאושרות!
כמובן לתאם מראש עם חנות הפוטו על הדפסה במקום.

• הוסף לסימניות
צביעת מלח בגירים בצבעים שונים, ולשפוך לתוך גביע קונוס חד פעמי למעלה לשים צמר גפן ולתקוע קש יוצא מרשים במיוחד.
יום אוהלים.
אנחנו ארגנו מיני לונהפארק בחצר באדיבות כל השכונה, כל אחד תרם את מה שיש לו כמה מכוניות של ליטל טיקס עם מסלול נסיעה, בריכת כדורים, וכד'. עשינו עם הבנות קביים מקופסאות שימורים, הן קשטו אותן וקשרנו להן חוטים וכולן יחד צעדו על קביים.
שנה אחת הדפסנו בהגדלה ממש 2 דפים של a3 מחוברים לכל ילדה ציור חמוד מחוברת צביעה וצבעו את זה בגואש, אבל אני לא אחראית על הנקיון אצלך אח"כ.

• הוסף לסימניות
רעיון נחמד שהבת שלי עשתה בבית הספר, ונראה לי שיכול להתאים גם לקייטנה:
הן הכינו ראנר יפה, משקף שצבעו עליו בצורה דקורטיבית, וטבעות למפיונים תואמות מסרט בד שהדביקו עליו פרחים קטנים לקישוט, ואת כל זה עיצבו יפה עם צלחות ומפיות בצבעים תואמים והביאו הביתה ממש עיצוב יפה שכמובן השתמשנו בו בעריכת השולחן בשבת.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכל המגיבים, עזרתם לי מאד. אשמח לשמוע עוד דברים.

• הוסף לסימניות
הכנת בר בצק בבית
כל ילדה מכינה צבע שונה, אח"כ יוצרים צורות שונות- מעסיק יום שלם.

• הוסף לסימניות
מקשטים ידית של כפית פשוטה ממתכת בפימו, מלפפים מסביב לידית רצועות מגולגות בצבעים שונים ומכנסים לתנור ויוצאת כפית מעוצבת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה