דרוש מידע רעיונות לקייטנה

• הוסף לסימניות
הי
אני עושה קייטנה
2 קבוצות גילאי גנים וגילאי א,ב
אני צריכה רעיונות להפעלות למשך 10 ימים
הקבוצות זה בנים ובנות אז שיתאים גם לבנים וגם לבנות
יש לי תקציב 4000
יש ברשותי אולם ספורט ומגרש כדורגל

יש למישהו רעיונות
אפילו להביא מפעילות מבחוץ

• הוסף לסימניות
הי
אני עושה קייטנה
2 קבוצות גילאי גנים וגילאי א,ב
אני צריכה רעיונות להפעלות למשך 10 ימים
הקבוצות זה בנים ובנות אז שיתאים גם לבנים וגם לבנות
יש לי תקציב 4000
יש ברשותי אולם ספורט ומגרש כדורגל

יש למישהו רעיונות
אפילו להביא מפעילות מבחוץ
יש דברים פשוטים אבל נחמדים כמו:
מלחמת מיים
חבילה עוברת
יצירה עם פלסטלינה-להדפיס ציור על שקף ולצבוע עם פלסטלינה
הכנת תפוח אדמה-לצפות ביצת קלקר בפלסטלינה בצבע חום. להדביק עינים זזות וליצור פה מפלסטלינה אדומה
מתנפחים-טרמפולינה מתנפחת
{אני גם עושה קיטנה ומשם כל הרעיונות...}

• הוסף לסימניות
יום תחרויות
לחפש את המטמון עם פתקים של רמזים
יום בלוני0- יש המון משחקים/ תחרויות עם בלונים.
בועות סבון+ אביזרים- יש מתכון מוצלח לבועות יציבות של הילה אלשיך- בול עץ

• הוסף לסימניות
יום אפיה - ילדים מאד אוהבים
יום חיות - אומרים לילדים להביא חיות, מי שיש לו, בד"כ תצאי עם איזו ארנבת ותוכי, גם מספיק,
עושים יצירה בנושא חיות, ציורים לפי אצבעות של חיות, מחלקים ממתק של חיות (ג'לי דגים, עוגיות חיות)
ואפשר גם שעת סיפור עם מוסר השכל כמו משלי שועלים...
יום של גיגיות - כל ילד צריך להביא קערה לקייטנה. ממלאים במים ומכינים הילדים משחק דגים עם חכה (גוזרים דגים מסול או מפל, או חומר אחר שלא מתבלה במים. תוקעים לכל דג סיכה מתפצלת לעין, או סיכת משרד כמו פה.
יוצרים חכה משיפוד + חוט + מגנט בקצהו ופשוט דגים את הדגים!)
עוד רעיון לגיגיות, כל ילד מביא בקבוק שמפו ריק, גוזרים את החלק התחתון, יוצרים סירות קטנות וחמודות, אפשר להכניס לתוכן אנשי פליימוביל וכאלה,
משיטים במים... אפשר גם ללמד אותם לקפל סירות נייר...
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות

📅 מבנה שבועי לדוגמה (10 ימים)

יוםנושאתוכן מרכזיחומרים/עלות
1יום פתיחה - קרנבלתחנות ספורטיביות ומשחקים מתחלפים (מרוץ שליחים, באולינג פלסטיק, קפיצה בשקיות, חישוקים)ציוד בסיסי - חלק גדול יש באולם. תקני פרסים קטנים – כ-200 ₪
2יצירה בטבעיצירת חיות מעלים, קישוטי עץ, הכנת מובייל מחוטים וטבעחומרים יצירה – כ-300 ₪
3מים בכיףתחנות מים: מלחמת מים, העברת מים בכפיות, מרוץ ספוגיםדליים, ספוגים, בקבוקים ריקים – עד 100 ₪
4יום ספורט אתגריתחנות אתגר – מעבר מכשולים, קונוסים, קפיצה למרחק, משיכת חבלשימוש באולם והמגרש, אולי לשכור מתנפח קטן – עד 600 ₪
5יום חיותביקור של חיות (פינת חי ניידת) או הכנת מסכות חיותאם מזמינים – כ-800 ₪. אם לא – יצירה בעלות 200 ₪
6יום בישולהכנת פיתות בטאבון / סלט פירות / שיפודי ממתקיםקנייה לסדנה – עד 300 ₪
7יום בלשים/אוצרחפש את המטמון, חידות ברחבי האולם/חצרחומרים להדפסה + הפתעה קטנה – 150 ₪
8יום תיאטרון ותחפושותהצגות קצרות של הילדים, הכנת תלבושות מנייר וקרטוןחומרי יצירה + אביזרים פשוטים – 200 ₪
9יום מדע וקסמיםניסויים מדעיים פשוטים (שיקוי צבעים, בלונים) או מופע קסמים (אפשר להביא מישהו)ערכת ניסויים – 250 ₪ או מופע – 600 ₪
10מסיבת סיוםהפנינג + חלוקת תעודות, מופע, מוזיקה וריקודיםתעודות, ממתק, בלונים – כ-200 ₪

💡 טיפים חשובים:​

• חלק מההפעלות יכולות להיות כפולות עם התאמה לפי גיל (למשל אותה פעילות – ברמה שונה לגני ילדים ולא'-ב').
  • נצלי את ההורים – אולי מישהו מהם קוסם, שף, שחקן או מורה ליוגה שיבוא בהתנדבות.
  • כדאי להכין לו"ז יומי ברור: בוקר פתיחה, פעילות מרכזית, הפסקת אוכל, פעילות סיום.
  • שמרי חלק מהתקציב לרזרבה לרכישות פתאומיות (סביב 500 ₪).

• הוסף לסימניות
יש סרטוני "אוריגמי" וספרי "אוריגמי" מדפי ממו.
ואפשר פשוט לתת להם פלסטלינה ולהסביר להם מה לעשות,
[כמובן אחרי שקיבלת הדרכה ממחשב או מספר]
או לקנות חוברת קטנה של ילדים והפעלות [20 - 15 ש"ח]
ולצלם במכונת צילום כמספר הילדים שיש.
מקווה שעזרתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה