כללי רעיונות לקישוטי סוכה

• הוסף לסימניות
אחרון...

תודה לכל המחמיאים/ות

קבצים מצורפים

• זית גמורעותק.jpg
    1.3 MB · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
קוביה מהמהם! רק לא כ"כ הבנתי, זה אמור להיות מודפס כולל השטח הלבן מסביב או שזה הולך להיות חיתוך שטנץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;453514:
קוביה מהמהם! רק לא כ"כ הבנתי, זה אמור להיות מודפס כולל השטח הלבן מסביב או שזה הולך להיות חיתוך שטנץ?
שום חיתוך שטנץ תיכננתי להדפיס על A3 ולגזור מסביב ולא נורא עם זה לא כ"כ מדויק כי במילא זה לבן על סדין לבן, ואז לעשות לימינציה.
אבל בנתיים קיבלתי כאן הצעה להדפיס ולשווק לחנויות, ובאמת עדין לא יודעת מה לעשות, אולי אני אסדר את כולם על פלקט אחד על רקע מתאים.

• הוסף לסימניות
לדעתי אם את מוכרת את זה עדיף כל אחד בפלקט נפרד מאשר כולם על אותו אחד, כך זה יהיה הרבה יותר מרשים - בתור תמונות נפרדות, רק צריך לחשוב באמת על השטנץ אם זה לא מאד מיקר.

• הוסף לסימניות
העבודה מדהימה!
אם תעשי כל תמונה בנפרד, אולי כדאי גם להוסיף משו שיקשר ביניהם, למשל את המילה " ארץ" או כיתוב אחר שיהיה איזה כותרת לכולם.
בכל אופן, אם זה יודפס וימכר אני ירוץ לקנות בל"נ (רק תעדכני...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;453527:
לדעתי אם את מוכרת את זה עדיף כל אחד בפלקט נפרד מאשר כולם על אותו אחד, כך זה יהיה הרבה יותר מרשים - בתור תמונות נפרדות, רק צריך לחשוב באמת על השטנץ אם זה לא מאד מיקר.
אם זה יהיה כל אחד לחוד, מוכרח חיתוך או שאפשר להשאיר רקע לבן?
וחשבתי גם להוסיף עוד פלקט שמיני אם איזשהו פסוק על כל שבעת המינים, חסר או שאין צורך בזה?

• הוסף לסימניות
קוביה, יפה מאד
אם את רוצה להדפיס כמויות עם חיתוך שטאנץ, כדאי לך לנסות בסין, בטח יצא יותר זול.
אם מעניין אותך פני אלי באישי

• הוסף לסימניות
לזאת כוונתי ( לחלק שמיני עםכיתוב\פסוק).

• הוסף לסימניות
חברה אני כל הזמן מקבלת מיילים שרוצים את התמונות באיכות גבוהה, רק מה שלוקח לי הרבה זמן להעביר כי אני לא מצליחה להעביר יותר מ3 תמונות כל פעם, הייתי רוצה להעלות את זה למייל של פרוג ואז כל אחת תוכל להוריד, מה המייל של פרוג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רונצ;453563:
קוביה, יפה מאד
אם את רוצה להדפיס כמויות עם חיתוך שטאנץ, כדאי לך לנסות בסין, בטח יצא יותר זול.
אם מעניין אותך פני אלי באישי
להשנה זה כבר וודאי לא יהיה דרך סין.

• הוסף לסימניות
קוביה,
רעיון וביצוע טובים מאוד.
כדי להגביר את הריאליזם, הייתי מטשטשת מעט את קצוות הצל וגם יוצרת לו גרדיאנט עדין (האזור שממש מתחת לפרי כהה יותר), כרגע הוא נראה גרפי ומודבק מדי.

ועוד דבר - אל תחתכי את השוליים מסביב לפרי! זה ממש יהרוס את הריאליזם.
תדפיסי עם שוליים לבנים מסביב, ותתלי על קיר (או סדין) לבן.

• הוסף לסימניות
המייל של פרוג הוא: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
והעבודה שלך פשוט מושלמת!!!

• הוסף לסימניות
קדימה, עוד רעיונות................

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;453594:
המייל של פרוג הוא: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
והעבודה שלך פשוט מושלמת!!!
שלחתי את התמונות למייל של פרוג. עבודה נעימה!
יכול מאד להיות שזה יהיה עוד כמה ימים בחנויות. בעז"ה:p

• הוסף לסימניות
קשוט סוכה מדהים מקטניות

לא התבלבתי!
ראיתי פעם קשוט חלומי של קבר רחל מצויר על קרטון ביצוע פשוט וכל שטח הקרטון מכוסה בקטניות (עם דבק פלסטי פשוט) מכל הסוגים: שעועית אדומה/ לבנה, אפונה, עדשים כתומים ועוד שאני לא זוכרת. אפשר לתת את זה לציפוי וואקום שלא יהרס בגשם.
בוודאי שאפשר ליצור סט של כמה ציורים כמו כותל מערת המכפלה ועוד.
אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל זה יוצא מדהים!!!
מתנצלת שאין לי תמונה. אם יהיה לי יותר מאוחר אעלה לפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה