רעיונות לשם של נגריית מטבחים

• הוסף לסימניות
נגר מקצועי עצמאי שעבד עד היום "בלי שם"-כלומר הזדהה בשם שלו, מעונין לפתוח חברה ולקרוא לה בשם.
החברה מייצרת מטבחים, החל ממטבחי סטנדרט ועד למטבחי יוקרה מדהימים.

השם צריך להיות קליט באוזן ונכתב טוב בעברית ובאנגלית.(באנגלית לא מילה ארוכה)

אם יש לכם רעיון, או כיוון אקבל את עזרתכם בשמחה:)
תודה!!

• הוסף לסימניות
ונקבל בתמורה מטבח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1450265:
ונקבל בתמורה מטבח?

חיכיתי לשאלה... אבל חשבתי שזה יהיה בתגובה חמישית שישית לא כ"כ בהתחלה...:)

ועכשי ברצינות,
בכל פעם שמישהו פה בפורום מבקש עזרה, זה מחייב תמורה?
מה ההבדל בין בקשת מתכון טוב לבקשת רעיון לשם או תכנית לערב חברותי או קבוצת רכישה של פאות? בכל אחד יכול להיות שמי שביקשה את העזרה הולכת לעשות פה כסף, אז מה?

פורום איש את רעהו נשמע משהו של עזרה הדדית בלי לצפות לתמורה כספית או שווה מידי בש"ו. לא בקשתי פה עיצוב ניירת משרדית ולא הדפסה בחינם וגם לא משהו דווקא ממח קופירייטרי, סתם רעיון שיפתח לי אפיקי מחשבה או יהיה טוב בפני עצמו.
תקנו אותי אם אני טועה.

ואם אני טועה אז אולי כדאי לעדכן בחוקי הפורום גם את הנקודה הזו. זה יוריד את בקשות העזרה פה לפחות בתשעים ותשע אחוז.

ולסיכום, אשמח לרעיונות רק ממי שעשה לאחרונה מטבח חדש ולאחר מכן זכה בלוטו.;)
אפשר באישי כדי שלא כולם ידעו שזכיתם ויבואו לעשות שנור:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;1450373:
ואיך השם שלו?
לא מתאים למתג אותו אישית?

מה הסגנון שלו?

השם שלו ישראל, וכל מה שתיצור עם ישראל ייתן תמונה של תוצרת כחול לבן. לצערנו, זה לא עושה טוב היום לאף אחד שמחפש משהו איכותי עד יוקרתי.
הסגנון רחוק מתוצרת כחול לבן

• הוסף לסימניות
אריסטוקרט

מטבחי יוקרה

• הוסף לסימניות
רעיון שצץ לי בראש-

Meטבחים-מגדילים את הט' לגודל של ה-M,
ברעיון של - ME - לפי בקשת הלקוח.

או - הMeטבח שלי/נו

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה