רעיונות לשנה הבאה

• פותח הנושא miri
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מתחילה... פרפר, הכנפיים מלאות בספוג ומחוברות בתיקתקים כך שהיה גם נוח

קבצים מצורפים

• תמונה 541.jpg
    KB 130.3 · צפיות: 36
  • תמונה 540.jpg
    KB 132.3 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
צילמתי מהחלון

קבצים מצורפים

• IMG_1411.JPG
    KB 201.2 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;963028:
צילמתי מהחלון

אמא שהשקיעה את נשמתה כנראה.
הילד.. היה צריך ככה להיגרר בחום... אני מקווה בשבילו שקיבל מספיק פידבקים כדי שיהיה שווה את המאמץ והטרחה של שתיהם:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;963037:
הילד.. היה צריך ככה להיגרר בחום... אני מקווה בשבילו שקיבל מספיק פידבקים כדי שיהיה שווה את המאמץ והטרחה של שתיהם:)

או ילד שהתעקש על תחפושת מסובכת, תתפלאי, גם זה קורה;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;963037:

לא היה מישהו שלא נעצר לראות....!
והוא הפך לרקע לצילומים...:p

• הוסף לסימניות
נתקלתי בר"ח בשלוש כאלה.
הגדילה לעשות אמא שחיפשה את עגלת התאומים שלה למכונית כזו כולל מוזיקה!

• הוסף לסימניות
הם לא שלי...
צולם ברחוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה