רעיונות לתוכנית לפורים לסטודנטים (חילוניים)

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיונות לתוכנית וסעודת פורים לסטודנטים וסטודנטיות...
אם למישהו יש רעיונות אשמח לשמוע או לקבל....
(בינגו כבר עשינו בחנוכה...)

תודה רבה וחודש טוב!

• הוסף לסימניות
תלוי בתקציב...... יש זמרים היום שמאוד הולכים בציבור שאינו שומר תו"מ
כמו הרב יאיר כלב, דניאל זמיר, נדב בכר, להקת המדרגות ועוד כמה
יש את השחקן גילי שושן, היה שחקן מאוד מפורסם בסדרות וכד', הבנתי שהסיפור שלו מרתק
אם זה הכיוון אני יכולה להפנות אותך לאנשי קשר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;954835:
תלוי בתקציב...... יש זמרים היום שמאוד הולכים בציבור שאינו שומר תו"מ
כמו הרב יאיר כלב, דניאל זמיר, נדב בכר, להקת המדרגות ועוד כמה
יש את השחקן גילי שושן, היה שחקן מאוד מפורסם בסדרות וכד', הבנתי שהסיפור שלו מרתק
אם זה הכיוון אני יכולה להפנות אותך לאנשי קשר

זה לא בארץ.... כך שזה צריך להיות תוכנית בלי אורחים ישראלים.... :)
יש תקציב של בערך 4000.
נקרא מגילה,יהיה שולחן שבו כל אחד יכין משלוח מנות למשהו
חשבתי אח"כ אולי חבילה עוברת עם חידונים ופעליות קטנות על כל עטיפה...
אח"כ נעשה הגרלה למי שידע ומי שקיים את מצוות היום או לפחות את חלקן....., או שיזכו תוך כדי... החבילה עוברת...
וכמובן משתה ושמחה....
הבעיה שאני צריכה רעיונות לחידות ולפעלויות...
אם יש למשהו עוד רעיונות אני אשמח מאוד!

• הוסף לסימניות
אפשר חפצים או חידות שמהם צריך לזהות דמויות מהמגילה.

• הוסף לסימניות
אפשר להציג ציורים המסמלים מושגים מהמגילה. למשל: ציור של שושנה + ציור של בירה = שושן הבירה, וכו'

כולם אוהבים, בכל גיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה