רעיונות לתחרויות לבנות בכיתה ד' - למי יש?

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת? דחוף להיום!!!!!

• הוסף לסימניות
ד'?

נכתב ע"י yudb;1050551:

עממי...אני מקווה...
אז אם כך כל תחרות עם ממתקים היא מדהימה!!הם נורא אוהבות!
התחרות עם החוט והטופי או תפוח עם מים..דוריטוס אש.(אם את לא מכירה תגידי ונפרט יותר)
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
חוט עם טופי. מצוין.
את השאר אני לא מכירה.
בדיוק התכוונתי לכאלה דברים.
אשמח אם תכתבי עוד רעיונות...

• הוסף לסימניות
בכיף..

נכתב ע"י yudb;1050610:
חוט עם טופי. מצוין.
את השאר אני לא מכירה.
בדיוק התכוונתי לכאלה דברים.
אשמח אם תכתבי עוד רעיונות...

הרעיון של התפוח כתבתי כמה וכמה פעמים...
שמים תפוח בקערת מים..ומי שגומרת הראשונה מנצחת(בלי ידים!ועזרה רק פה)
הדורטיוס שתי ילדות מקבלות דוריטוס אש!ומי שגומרת ראשונה..
עוד אחד שאני נזכרת עכשו זה כוס מים שצריך לשתות את המים עם חמצוץ(אלא שיש בהם חור)
מה עוד??...
ללכת מתחילת החדר עד סופו עם כפית של..אממ...לא יודעת ביצה עליה.או אממ מים כוס מים על הראש..
מספיק?

• הוסף לסימניות
1. מטבע בתוך קמח וצריך לנסות לתפוס את זה עם כפפה עבה כמו שמחזיקים סירים.
2. 2 קערות מים. בתוכם תפוח ו2 בנות מנסות לאכול את התפוח כל אחת בקערתה המנצחת מי שגומרת ראשונה.
3. לשים משהו על העיניים ל2 בנות וכל אחת צריכה להאכיל את השניה במעדן שוקו... (כדי שיראו כמה כל אחד מתלכלך)
4. להגיע למטרה עם ספר על הראש בלי שיפול
5. מי שגומרת הכי מהר בקבוק סודה

• הוסף לסימניות
ואוו תודה.:)
אני צריכה עוד

• הוסף לסימניות
*לכבות נר דולק עם רובה מים
*להוריד קצף של סבון מבלון על ידי סכין גילוח
תחרויות לקבוצות בנות
*להעביר מים מקערת מים בתחילת הטור לסוף הטור, כשכל אחת יכולה לשפוך לכוס של חברתה
*הבנות עומדות בטור, ולכל אחת שורה/דף של מדבקות, עליהן להדביק בכל פעם מדבקה אחת על אבטיח/בקבוק/סתם לוח ולרוץ לסוף התור עד שכל המדבקות מסתיימות

• הוסף לסימניות
תחרות כיתיתי מדהימה לכל השכבות: כל בת מקבלת פס מדבקות. מנצחת מי שגמרה להדביק על הגב של כולן והיא עצמה "ניצלה" ולא הודבק על גיוה דבר...

קראנו לחדר הזה "המנצח החמקמק" היה צחוקים!

• הוסף לסימניות
1. לעטוף חברה בסליל של נייר טואלט. המנצחת- מי שגומרת הכי מהר.
2. לחפש מטבע בתוך קערת קמח ללא עזרת הידיים- ע"י נשיפה- פו...........

• הוסף לסימניות
ללכת עם ראי על מסלול שמצויר על הרצפה.
2 טורים להעביר מוצרים הכי מהיר.. בלי שיפול... כוס מים, בלון, קוביות קרח..(דברים שקשה להעביר....)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה