רעיונות לתכנית בת מצווה

• הוסף לסימניות
לקראת הכנת מסיבת בת מצווה לבתי שתחי' (משפחתית) אני רוצה לבקש את עזרכתם הנדיבה ברעיונות.

רעיונות לנושא, למשחקים, לכיבוד, למזכרת.

כל רעיון יתקבל בברכה!:)

(המסיבה תערך בעז"ה בחול המועד סוכות אז לכן צריך גם להתחשב שברעיונות לא יהיה משהו שצריך לכתוב!)

תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
השלמה לתוכנית שעשינו אצל חברה:
הכנתי מראש שירונים כתובים וערוכים יפה, קשורים בסרט, השירים שהיו שם:
מחרוזת אשת חיל - כל השירים המוכרים של אשת חיל
שיר בת מצוה (במקרה הספציפי הזה, הילדה שרה מצוין והיא שרה את השיר להורים שלה)
תפילת הילדה
הוד מלכותך - מתוך "הנסיכה זו אני"
וכמובן, אפשר להוסיף כל שיר מוכר.

הילדות ישבו על הריצפה, כיבינו חשמל, אני ניגנתי - והחברה נהנו עד הגג ושיתפו פעולה נהדר!

בצלחה!

• הוסף לסימניות
להביא המון ספרים מכל מיני סוגים, שואלים שאלות, וקובעים שהתשובה תהיה מעמוד מסוים, כלם פותחים ומנסים למצוא את המשפט שיכול להיות תשובה, התוצאות המקוריות חמודות ומשעשעות....
כמובן שהשאלות אמורות להתאים למאורע

• הוסף לסימניות
אין רעיונות? נגמרו?

אנא עזו לי, בבקשה!!!

• הוסף לסימניות
משהו עם קצת השקעה:
להכין מראש קלפי טריוויה - משפחתיים - לכל המשתתפים, ולשחק במהלך המסיבה,
סדנא להכנת תכשיט
בצק סוכר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה