עזרה רעיונות לתכנית לחתונת הכסף

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיוניסטים ------>>>>>
אנחנו חוגגים להורים חתונת הכסף
ואני מחפשת נואשות רעיון לתוכנית חמודה.
בנוסף-
אם יש למישהו תמונות השראה לעיצוב/מתנה/קונספט- זה יעזור לי ממש!

• הוסף לסימניות
לא רעיוניסטית (הניק של בעלי)
אבל...
יכולה לעשות משחק קליקרים עם כל מיני שאלות על ההורים זה נורא נחמד....

• הוסף לסימניות
מצגת בנויה, עם תוכן ותכנית
שאפשר לשלב בה חלקים משפחתיים אישיים, תענין אותך?
אם כן, את יכולה לכתוב לי באישי

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו סודוקו של בני המשפחה.
בלוח גדול- וכולם פתרו יחד- היה מאלף.

• הוסף לסימניות
מחפשת רעיוניסטים ------>>>>>
אנחנו חוגגים להורים חתונת הכסף
ואני מחפשת נואשות רעיון לתוכנית חמודה.
בנוסף-
אם יש למישהו תמונות השראה לעיצוב/מתנה/קונספט- זה יעזור לי ממש!
דאבל- משחק דאבל מהתמונות שלכם (אם מעניין אותך כתבי לי ואחפש את הלינק החינמי)
לינק- בקלפים העגולים- המילים, כתבנו "ניואנסים" של המשפחה, השתמשנו במשפטים של המשחק המקורי. מאוד יפה ממש סיעור מוחות נוסטלגיה ופרשנות עליה יחד!!
כמובן הכל עשיתי אצל גרפיקאית שעיצבה בדיוק כמו משחקי המקור, וכמו הלוגו עיצבה לכל השולחן, כיסוי לבקבוקים, לוגו מעל כל צלחת ועוד. אם מעניין אותך אביא לך את הפרטים שלה(אין לי אחוזים כמובן:))

אנדרלמוסיה- ראיתי שעשו את זה, מתאים למשפחה מרובת ילדים.. כל ילד "שווה" למספר לפי הסדר שלו במשפחה וככה משחקים ילד על השני במקום לשים מספר על השני.

קליקרים- ימות משיח חינמי- חמוד כתוספת

• הוסף לסימניות
א
לינק- בקלפים העגולים- המילים, כתבנו "ניואנסים" של המשפחה, השתמשנו במשפטים של המשחק המקורי. מאוד יפה ממש סיעור מוחות נוסטלגיה ופרשנות עליה יחד!!
כמובן הכל עשיתי אצל גרפיקאית שעיצבה בדיוק כמו משחקי המקור, וכמו הלוגו עיצבה לכל השולחן, כיסוי לבקבוקים, לוגו מעל כל צלחת ועוד. אם מעניין אותך אביא לך את הפרטים שלה(אין לי אחוזים כמובן:))

אנדרלמוסיה- ראיתי שעשו את זה, מתאים למשפחה מרובת ילדים.. כל ילד "שווה" למספר לפי הסדר שלו במשפחה וככה משחקים ילד על השני במקום לשים מספר על השני.

אני אשמח לקבל את הקישור החינמי למשחק דאבל.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות,
עזרתם לי מאד!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

תוכלי להסביר איך עשיתם את המשחק לינק? תוכלי לתת דוגמאות?
אני צריכה דחוף רעיון למשחק ליום נישואין להורים, המשתתפים זה רק המבוגרים
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אנחנו לחתונת הכסף של ההורים עשינו להם מצגת מאז שהתארסו עד לאותו זמן, הכנסנו לשם טיולים שעשו לידת ילדים בר מצוות של הבנים חתונת ילדים לידת נכדים מי שכבר נולד הם נהנו עד הגג.

• הוסף לסימניות
מודעת מאורסים גדולה
אביזרים של ריקודים
מנצח קונפיטים וכו
וכמובן סעודת חתונה ותוכנית ..
מצווה טאנץ 😉

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו עשינו שבת, הנשואים שילמו והכינו את השבת שכרנו וילה גדולה ויפה קראנו לשבת "הפסקת כפ-ה' " וכול התוכניה הייתה בנויה על ביטויים (בית קפה, קפיטריה, קפה שחור, קפה נמס, נס קפה וכו')
עשינו משחק אליאס על מושגים מהמשפחה ומצגת עם שיר היה מוש
הפסקת כפה.jpg

• הוסף לסימניות
גוגל כותבים לי שזה לא בטוח להוריד את התוסף... ידוע לך משהו? לעבור על זה?
לא ידוע לי על זה, לא זוכרת שהוא אמר לי משהו כזה אבל בכלאופן אם הוא כותב לך שהותסף לא בטוח תלחצי על עבור אל מתקדם(משו כזה לא זוכרת את הניסוח המדיוק) ותתקיני בכלאופן
זה לא דופק כלום

• הוסף לסימניות
תוכלי להסביר איך עשיתם את המשחק לינק? תוכלי לתת דוגמאות?
אני צריכה דחוף רעיון למשחק ליום נישואין להורים, המשתתפים זה רק המבוגרים
תודה רבה
מקווה שרלוונטי, אבל לקחתי מושגים ידועים אצלנו במשפחה קראנו לזה ניואנסים כי זה ממש היה ניואנסים פנימים עשינו איזה 50 כאלו, וכל אחד שם את המשפט שחשב שזה הכי התאים למושג.
ההורים בחרו מה שהם חשבו שהכי מוצלח, המנצח מי שצבר הכי הרבה משפטים שנבחרו על המושגים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה