- הוסף לסימניות
קודים פנימיים!?ואם הוא ק"סניק ומצביע לגנץ![]()
קודים פנימיים!?ואם הוא ק"סניק ומצביע לגנץ![]()
אולי לא שמת לב, אבל:עבודה סיזיפית עשית.... אבל אחרי כל המלל שמללת כאן אני מבין שרק התחלת את הערב.. סליחה את הבוקר!
ובמחשבה שנייה:אה שכחתי...
עוד 3 שעות אני צריך לחזור לצפון...
אני בלי רכב (באמת).אולי אנחנו שכנים???????
לא שאני מתנצל או משהו, אבל:נשמע לי מוזר שהיום ישיב'ע בוחר'ס יש להם אינטרנט ומחשב..
תשמור על עצמך ילדי.... מידיד ואח שאוהב אותך.. (למרות שאיני מכיר אותך)
ממש בא לך?!אולי אנחנו שכנים???????
תן כתובת מדויקתממש בא לך?!
אם כן, אז תקפוץ להעיר אותי מחר (היום) ב-6:00...
אתה מבין?! צריך לדעת איך עושים את זה, איך אומרים בישיבות - "ניצול הזמן"!ושאלה קטנה:
כל הטייטל שיש לך ואתה בחור ישיבה?
מתי אתה מספיק ללמוד?
בקיצער בחור לענין.. נחטף בשידוכים.אתה מבין?! צריך לדעת איך עושים את זה, איך אומרים בישיבות - "ניצול הזמן"!
אם יש מחשב בבית זה לא אומר שצריך לשבת עליו, מותר ללכת לבנות את הסוכה (עכשיו אני נזכר בעוד 2 סוכות שהייתי שותף בבנייתן), לעשות קניות, או כל דבר אחר.
בין לבין לעזור לחבר באיזו עבודת גרפיקה, ולטלפן לעוד חבר לשאול אותו כמה שאלות על אקורדים.
היה פעם שירדתי את אחד המסלולים התלולים ותוך כדי הסברתי לחבר בטלפון מה זה אקורד mag7 (למי שמבין)...
את המאמר האחרון שלי (לבינתיים) העליתי כשהייתי בצפון, (איכשהו היה לי מחשב).
אם יש לך 24 שעות ביממה כפול 20 ימי בין הזמנים, יש לך זמן להכל, אלא אם כן אתה לא עושה כלום, לא אכפת לי עכשיו לשבת על פרוג ולקום עוד כשעתיים וחצי, ולעשות אח"כ מסלול של 6 שעות, כי יש לי כמה שעות נסיעה באוטובוס, אם התכנון נכון - הכל נכון.
בקשר לזמן ללמוד - לא מדובר על 3 שעות כל יום, וכ"ש שלא על זמן קבוע, אלא להזדמנויות, אני לא אומר לא ללימוד, ואם פגשתי חבר ויצא לי ללמוד איתו שעה - יצאתי ידי חובה, יש לי מספיק זמן בישיבה ללמוד, החופש נועד להרפות את הראש, צריך ללמוד בחופש בשביל לא לרדת (אם תעזבני), אבל אין שום חובה ללמוד כל היום (ככה אמרו לי בישיבה), עד כדי כך, שאפי' לשבת כמה דקות (!) על גמרא, אבל ללמוד ברצינות - זה מבטל את ה"אם תעזבני", ושאר היום פנוי לטיולים.
אם לא בחופש, אז מתי?
ותעשה טובה,
אין לי בעיה להמשיך לדבר על זה, אתה יכול לשלוח למייל שבפרופיל, כי עוד תגובה, וכל האשכול ננעל
מה זה טייטל?
חחחחחח אהבתימה זה טייטל?
שיחפש את החברים שלו... (שיספקו לו תעסוקה)ואם הוא ק"סניק ומצביע לגנץ![]()
אני מנהל ישיבת בין הזמנים בערב שעה אחת (ישיבה גדולה 15 ש"ח לשעה)ישיבת בין הזמנים דיי חלשה בתשרי, במיוחד כשיש עומס שבתות, וזה תופס בעיקר בבוקר.
מצטרףףף.. לפחות בסביבה!זה נישמע שתשעים אחוז ממשתמשי פרוג גרים בקריית ספר...
מסקנה שהגעתי אליה לא פעם אחת בקריאת אשכולות באתר...
זהו, בטח הוא כבר מכין את המזוודה!יש את יער בן שמן עם אופניים הוא פצצה,
אם אתה רוצה לדעת איפה בדיוק המסלולים הטובים תכתוב כאן
בעיקרון סינגל הרצל ותל חדיד
הם פשוט יותר אקטיביים..זה נישמע שתשעים אחוז ממשתמשי פרוג גרים בקריית ספר...
אבל זה כבר לא בחור ישיבה..יש גם כאלו שלומדים 3 סדרים בחוף דובאי.
הייתי צריך להוסיף סמיילי.למה לא לחבר אותו לפרוג?
זה מובן כי במודיעין עילית יותר משעמם מב"ב או ירושלים אז זה התעסוקה שאנשים מוצאים לעצמםזה נישמע שתשעים אחוז ממשתמשי פרוג גרים בקריית ספר...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים