- הוסף לסימניות
לרגע חשבתי שפסח מחרבין הזמנים כשר ושמח.
לרגע חשבתי שפסח מחרבין הזמנים כשר ושמח.
ארוך???????למה בינהזמנים של אחרי החגים כל כך ארוך???????
שתף את הציבור...ארוך???????
אין לי שניה מיותרת...
שהציבור יהיה מאורס גם לו לא תהיה שניה פנויה....שתף את הציבור...
ככה יהיה להם גם תעסוקה
מזל''ט,אז אתה לא פונקציה,ביה'''ז שלך לא נגמר...שהציבור יהיה מאורס גם לו לא תהיה שניה פנויה....
מה קרה על מה המהומה? הוא לא ארוך... פשוט ההורים עובדים (חלקם בכל אופן??) והשעמום גובר אז מחרפנים את האמא..אוי אוי אוי יש לי אחד כזה בבית
למה בינהזמנים של אחרי החגים כל כך ארוך???????
ברכת מזל טוב נשגר קמיאשהציבור יהיה מאורס גם לו לא תהיה שניה פנויה....
חחחברכת מזל טוב נשגר קמיא
הבחור החשוב ציני בכיר היו
לרגל באו בברית הנישואין
יהי רצון יזכה להקים את ביתו על
עדני התורה והאירה מזל טוב
חברי פרום פרוג
ואגב,אפשר קצת להחכים ולקרוא היסטוריה וביוגרפיה או גאוגרפיה ועוד הרבה נושאים חשובים.
שמנסיון רוב בחורי ישיבהאין להם שמץ של מידע בעניין וד"ל.ולצערי גם הרבה אברכי כולל
אחד הדברים שהייתי הכי נהנה מהם זה לתקן את הראש ישיבה שלי בציטוט פסוקים....מורון ראש הישיבה"
נו נו נואחד הדברים שהייתי הכי נהנה מהם זה לתקן את הראש ישיבה שלי בציטוט פסוקים....
תראה לי בחור ישיבה שכל כך שש לעשות את עבודות הבית ועוד בתור התעסוקה שלו לבין הזמניםעבודות בית מהווים סיפוק וגם עזרה גדולה למשפחה ובעיקר תעסוקה נפלאה...
רבי משה שטרנבוך אומר שבחורים לא ילמדו נ"ךואגב,
לימוד נ"ך חשוב ומועיל בכל שלב בחיים. בפרט כשלומדים בגמ' ומזכירים פסוקים..
בושה וחרפה לשמוע רבנים וחכמים (!) ששוגים בפסוק פשוט ממשלי או משמואל או לא משנה מאיזה ספר, פשוט בושה כי ראשית הכל זה תנ"ך אח"כ שאר לימודים.
וגם אם תאמר לי זה מנהג הרווח כיום ע"פ גדו"י.. אף אני הקהה את שיניך ואומר לך אתה החכם הגדול "מורון ראש הישיבה" שסיימת הש"ס (מן הסתם) ולמדת הרבה ראשונים ואחרונים תעשה סיבוב גם בשיעורי תנ"ך.. רק תועלת תצמח מכך!!
לא סותרש פה גם נשואים...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים