יש ישיבות שבחצי יום יש לימודי חוללימוד אנגלית וכדו
יש אתרים בחינם ללימוד אנגלית, ואם הוא מתעניין זה יכול להיות עיסוק מועיל.
דרך האגב אפשר גם לצטט@דיני
אני מחפש לבחור שמשובץ ברוך ה' בישיבה מצויינת ומאוד מצליח בכל הסדריםיש ישיבות שבחצי יום יש לימודי חול
אולי ללמוד משהו שמעניין אותו אישית?אני מחפש לבחור שמשובץ ברוך ה' בישיבה מצויינת ומאוד מצליח בכל הסדרים
מוציא ציונים נפלאים
אבל בשעות בין הסדרים ואחרי הישיבה בלילה
קצת משועמם
ולזמנים האלו אני מחפש תעסוקה אפילו בתשלום
תודה
כמעט לכל אחד בגיל הזה אין סיפוק מגמ' זה מגיע צריך להמשיך ללמוד לא מוציא ישר מהישיבה לעבודה כי אין סיפוקאשמח לדעת מה עשיתם? יש לי בחור בן 14 אין לו סיפוק מללמוד גמרא, חייבים למצוא לו משהו שיעשה לו סיפוק, חוגים לא מוצאת לגיל הזה
מה עוד אפשר?
הוא מאד אוהב אלקטרוניקה
מה הכוונה סיפוק?כמעט לכל אחד בגיל הזה אין סיפוק מגמ' זה מגיע צריך להמשיך ללמוד לא מוציא ישר מהישיבה לעבודה כי אין סיפוק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אלעזר נאה, ישיבע בוחער ו-לחם ומצה3 //