אין על עם-ישראל
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
מוסקה ממש טעים!
וגם עוגת שוקולד אחת העוגות המטורפות !
וגם עוגת שוקולד אחת העוגות המטורפות !
כנ"ללשמור לשנה הבאה
לנו היו השנה מצות משנה שעברה שהיו ארוזות כי לא פתחו אותם
והם היו טובות כאילו הם חדשות...
נשמע טובשומרים לפסח שני
מכינים מזה עוגת מצות
מצה ושכבת שוקולד
ככה 5 מצות
מקפיאים ואוכלים בפסח שני
כן ממש מנסיון .בשנה הבאה בעזרת השם יתברך אני טוחנת אותם בניניגה וזה חוסך לי קמח מצותמניסיון?
אני מרטיבה בייןלהרטיב את המצות קודם?
נשמע טוב
להרטיב את המצות קודם?
כנ"ל ביין ואז מורחים שוקולד ...אני מרטיבה ביין
הרעיון שזה מצות מטוגנות עם ביצה ...מישהו יכול להגיד לי אחת ולתמיד מה זה מצה בריי?
אנחנו לא אוכלים געברוקס (שרויה)
ואין לי מושג מה זה,
חוץ מזה ששמעתי את המושג.
מישהו יכול להגיד לי אחת ולתמיד מה זה מצה בריי?
בגדול זה מצה מפוררת עם ביצההרעיון שזה מצות מטוגנות עם ביצה ...
אני שמעתי על מתכון עם חלב ויש גם שעושים עם קצת דבש...בגדול זה מצה מפוררת עם ביצה
היחס הוא בערך ביצה על כל מצה מרובעת
אפשר להוסיף קצת מים
או מי שמקפיד על שרויה מוסיף עגבניה
וכמובן תבלינים מלח פלפל שחור פפריקה לפי הטעם האישי
ומטגנים כמו חביתה
כנ"ל ביין ואז מורחים שוקולד ...
אנחנו ככה עושים איזה 7/8 מצות..
התכוונת עירוב חצרות?לשמור לערוב תבשילין....![]()
מה זאת אומרת מה שאתם עושים עם לאפות כל השנה לא?עם המצות יד הרכות יש מה לעשות או אבוד?
חחחחוואו האשכול הזה מזכיר לי
כמה ריחמתי על הבנות שהיו מגיעות חודש אחרי פסח ללימודים עם מצה מרוחה בשוקולד
כי נשארו להם הרבה מצות וחבל לזרוק...
אצלנו משתמשים בזה ל"סלט ביצים" וכבד של שבת בבוקר. טעיםםם
בערך.חחחח
איך זה משתלב בסלט ביצים בתור קרקר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים