- הוסף לסימניות
שלום
מחפשת רעיונות מה לשים על הפוקאצ'ות
וגם אם יש למישהי מתכון טוב- אשמח!
מחפשת רעיונות מה לשים על הפוקאצ'ות
וגם אם יש למישהי מתכון טוב- אשמח!
תודה על כל הרעיונותפטריות
בצל
עגבניות
גבינות
תירס
זיתים
רסק עגבניות
פלפל קלוי
בצל מטוגן
בטאטא
חצילים
אכלנו פעם ברימוןתודה על כל הרעיונות
מחפשת שילובים שהולכים ביחד
אפשר להכין פוקצ'ה אנטיפסטי, מאד טעיםמחפשת שילובים שהולכים ביחד
החציל והבטטה קלווים?אפשר להכין פוקצ'ה אנטיפסטי, מאד טעים
פלפל, חציל, בטטה
איזה גבינה שרוצים שמתאים לשים מעל
אני שמה קוביות גבינה בולגרית
כן.החציל והבטטה קלווים?
www.prog.co.il
יש לי מתכון של פוקצת ירקות וגבינות , משהו מעולה מעולה!!!
הכנתי הרבה פעמים וזה גונב את ההצגה ומחוויר את שאר המאכלים באירוע..
קרה כבר שבאחד ההזדמנויות הכנתי את זה + משקה חלבי משובח וזה היה כל הארוחה! בגלל המילוי העשיר והמגוון, התחושה היא שאוכלים ארוחה שלמה ומעניינת.
בקיצור, הארכתי, אבל ממליצה מאוד מאוד!!!
לגבי הבצק, ממליצה מאוד על הבצק בקישור:https://www.prog.co.il/threads/לחם-מיוחד-טעים-ברמות-וקל-להכנה-כולל-סירטון-הכנה.638380/
צפה בקובץ המצורף 907042
צפה בקובץ המצורף 907044
אלופות אתן!![]()
פרווה - שיתוף- ארוחת ערב מפנקת---
למה אין תודה של אימוג'י מלקק שפתיים (בעצם בולע רוק)?www.prog.co.il
צפה בקובץ המצורף 907139
הרבה עבודה?![]()
פרווה - שיתוף- ארוחת ערב מפנקת---
למה אין תודה של אימוג'י מלקק שפתיים (בעצם בולע רוק)?www.prog.co.il
צפה בקובץ המצורף 907139
ממש לאהרבה עבודה?
אני מאלה שעושות רק מתכונים- חיים- קלים. אבל זה נראה מגרה ברמות. מתאים לי?
ממש לא מתאים לי או ממש לא הרבה עבודה?ממש לא
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים